''Άπονη ζωή τον πέταξες στου δρόμου την άκρη'' - Ο Τσιτσιπάς κάνει παράπονα για τα υψηλά ενοίκια και το twitter ξεκίνησε έρανο

Δεν έγινε και πολύ πιστευτός από το κοινό...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Άπονη ζωή τον πέταξες στου δρόμου την άκρη'' - Ο Τσιτσιπάς κάνει παράπονα για τα υψηλά ενοίκια και το twitter ξεκίνησε έρανο

Νέο χτύπημα στο twitter από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πέρα από μεγάλο ταλέντο στο τένις, έχει μεγάλο ταλέντο και στο να ξεσηκώνει σε κάθε του δήλωση θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά ο αθλητής που βρίσκεται στους κορυφαίους του κόσμου, έκανε τα παράπονά του για τα υψηλά ενοίκια και για το πόσο ζορίζεται, με τους χρήστες του twitter να τον σταυρώνουν, γνωρίζοντας πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει από το τένις.

Η προηγούμενη ατάκα που έκανε τον κόσμο να αντιδράσει, ήταν για τους άπορους καθώς ο Τσιτσιπάς θεωρώντας πως έχει βρει τη συνταγή για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας άρχισε να δίνει συμβουλές στους πολιτικούς για τη διαχείρισή τους. Ο κόσμος βέβαια άρχισε να τον εγκαλεί στην πραγματικότητα.

Η νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά για την αύξηση στα ενοίκια

Έγραψε λοιπόν ο Έλληνας τενίστας:

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσω να πληρώνω ενοίκιο».

Oι χρήστες του Twitter βέβαια δεν το άφησαν να πέσει κάτω και προθυμοποιήθηκαν να κάνουν έναν έρανο για αυτόν.

Άφησε πίσω τα αρνητικά σχόλια και πήγε διακοπές με τη σύντροφό του στο Βερολίνο

Τον Στέφανο Τσιτσιπά τον έχουμε συνηθίσει με μια ρακέτα να σημειώνει επιτυχίες μέσα στα γήπεδα του τένις. Ωστόσο είναι και πολύ ενεργός χρήστης των social media, είτε μέσω twitter κάνοντας δηλώσεις που σηκώνουν αντιδράσεις- όπως η παραπάνω - είτε μέσω Instagram που μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα, αφού όπως έχει πει λατρεύει τη φωτογραφία. Δημοσίευσε λοιπόν και μια όμορφη φωτογραφία με την σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς με την οποία βρήκαν ευκαιρία να ''αποδράσουν'' στο Βερολίνο, για μερικές στιγμές χαλάρωσης..

Με τη σύντροφό του είναι χρόνια μαζί και αγαπημένοι. Η 26χρονη φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά και παρ' ότι δεν υπερπροβάλουν τη σχέση τους πραγματοποιούν κοινές εξόδους μαζί, όποτε και εκείνος βρίσκει το χρόνο, ανάμεσα στη σκληρή καθημερινότητα των αγώνων. Όπως τώρα που βρέθηκαν στο Βερολίνο, κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας συναυλίες.

Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς σε διακοπές στο Βερολίνο

Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς σε διακοπές στο Βερολίνο