''Αυγουστίδη αγόρι μου λυπήσου μας'' - Ο Αστέρης του Σασμού ανέβασε την πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία και το twitter ''έλιωσε''

''Πάρτυ'' έκαναν οι θαυμάστριες στην πλατφόρμα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αυγουστίδη αγόρι μου λυπήσου μας'' - Ο Αστέρης του Σασμού ανέβασε την πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία και το twitter ''έλιωσε''

Η σειρά Σασμός αγαπήθηκε όσο λίγες και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της δεύτερης σεζόν. Μέχρι τότε κάθε είδηση που αφορά τους πρωταγωνιστές της προκαλεί ''φρενίτιδα'' στους φαν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ορφέας Αυγουστίδης ή αλλιώς Αστέρης, που ξεχώρισε τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες, όσο και για την εμφάνισή του. Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του και οι θαυμάστριες έπαθαν παράκρουση στο Twitter.

Δυστυχώς βέβαια για εκείνες το έχασαν το κορμί, αφού ο γοητευτικός ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά, που είναι επιχειρηματίας, σε έναν πολύ ξεχωριστό γάμο στην Κρήτη. Φρόντισαν να τιμήσουν όλα τα τοπικά έθιμα, φορώντας ο ίδιος παραδοσιακή φορεσιά, αλλά και η νύφη ένα ξεχωριστό φόρεμα, ενώ όλη η τελετή και το γλέντι ήταν προσαρμοσμένο στις παραδόσεις της ''Λεβεντογέννας''.

Η πρώτη καλοκαιρινή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη και οι αντιδράσεις στο Twitter

«Μαγικές κρυψώνες…», γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram από αγνώστων στοιχείων νησί και τα σχόλια που ακολούθησαν στην μπλέ πλατφόρμα ήταν άκρως κολακευτικά.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του, με casual look μετά το γάμο

Το αγαπημένο ζευγάρι Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, στην πρώτη τους κοινή έξοδο μετά το γάμο το πρωινό της Τετάρτης 22/2. Συγκεκριμένα τους είδαμε στη γκαλερί «Αγκάθι», ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο στην Πλατεία Αμερικής που λειτουργεί από το 1976 και έχει διοργανώσει περισσότερες από 300 ατομικές εκθέσεις, ζωγράφων και γλυπτών με έμφαση στους Έλληνες καλλιτέχνες.

Τον Αυγουστίδη, τον έχουμε δει ξανά σε έξοδο μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, αφού παρευρέθηκε στην πρεμιέρα «BuzzLight Year», όπου δανείζει τη φωνή του πριν από μία εβδομάδα. Πόζαρε μάλιστα χαλαρός στις κάμερες, ενώ με πολύ όμορφα λόγια είχε εκφραστεί και μέσω Instagram για τη νέα του αυτή συνεργασία.

Χαμογελαστοί, casual ντυμένοι δε δίστασαν να ποζάρουν για το φακό είτε πεζοί, είτε καβάλα στη μηχανή του Ορφέα.

Η κοινή εμφάνιση Αυγουστίδη -Κρασσά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βάζει μπροστά τη μηχανή του