Ορφέας Αυγουστίδης: Χαλαρός στην πρεμιέρα της ταινίας που δανείζει τη φωνή του, λίγες μέρες μετά το γάμο

Τι ανάρτησε στο Instagram ο ηθοποιός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Χαλαρός στην πρεμιέρα της ταινίας που δανείζει τη φωνή του, λίγες μέρες μετά το γάμο

Ο Ορφέας Αυγουατίδης, λίγες μέρες μετά το γάμο του με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Buzz Lightyear, στον κεντρικό ήρωα της οποίας δάνεισε τη φωνή του. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε χαλαρός, φορώντας ένα σύνολο σε γηίνες αποχρώσεις, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί.

Είναι λογικό να πλέει σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα, αφού πέρα από τον γάμο του βάπτισε και τον πρωτότοκό του γιο. Η μέρα αυτή πραγματικά τα είχε όλα. Διάσημους καλεσμένους, αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, χορούς, τραγούδια αλλά και παραδοσιακές φορεσιές, αφού το ζευγάρι ήθελε να τιμήσει με κάθε τρόπο τα κρητικά έθιμα.

Τι είχε αναρτήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης στο instagram για τη συμμετοχή του στην ταινία

«Μια από τις πιο απρόσμενα όμορφες εμπειρίες που είχα τελευταία ήταν η γνωριμία μου με αυτόν εδώ τον τύπο, τον Μπαζ Λάιτγιαρ! Μικρός θυμάμαι πάντα να βλέπω “παιδικά” και σε πολλά από αυτά να αναγνωρίζω την φωνή του πατέρα μου. Με συγκινεί βαθειά που η ζωή τα φέρνει έτσι και το παιδάκι μας, ο γιος μας θα αναγνωρίσει και αυτός τη φωνή του δικού του μπαμπά σε αυτή την υπέροχη ταινία και στο πρόσωπο του αγαπημένου μας Μπαζ».

Ο Αυγουστίδης στην πρεμιέρα της ταινίας

Συγκίνηση και χαρά στο πατρικό του Ορφέα Αυγουστίδη - Φωτογραφίες πριν το γάμο με τη Γεωργία Κράσσα

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε όλες τις φωτογραφίες αλλά και τις λεπτομέρειες γύρω από το γάμο αλλά και τη βάπτιση του παιδιού του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά(δείτε εδώ το εναλλακτικό νυφικό της). Ο γάμος έγινε κλειστός για τους δημοσιογράφους καθώς το γνωστό ζευγάρι ήθελε να απολαύσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα με φίλους και συγγενείς, ωστόσο στη συνέχεια διέρρευσαν κάποιιες φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων στις κάμερες.

Μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε όμως ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός.

Ως είθισται, τον γαμπρό “τον ντύνουν” οι φίλοι του, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη από το σχολείο με τους οποίους παραμένουν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο αγαπημένος ηθοποιός ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς.

Αυγουστίδης γάμος

Αυγουστίδης γάμος