Γάμος Αυγουστίδη - Κρασσά: Το εναλλακτικό νυφικό και η φοβερή λεπτομέρεια στα μαλλιά της νύφης

Δείτε λεπτομέρειες από την εμφάνιση του ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γάμος Αυγουστίδη - Κρασσά: Το εναλλακτικό νυφικό και η φοβερή λεπτομέρεια στα μαλλιά της νύφης

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε όλες τις φωτογραφίες αλλά και τις λεπτομέρειες γύρω από το γάμο αλλά και τη βάπτιση του παιδιού του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά. Ο γάμος έγινε κλειστός για τους δημοσιογράφους καθώς το γνωστό ζευγάρι ήθελε να απολαύσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα με φίλους και συγγενείς, ωστόσο στη συνέχεια διέρρευσαν φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων στις κάμερες.

Επιπλέον πέρα από το γάμο, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το ζεύγος επέλεξε να κάνει ταυτόχρονα και τη βάπτιση του πρωτότοκού τους γιού του Αχιλλέα - Κωνσταντίνου. Οι νονές μπορεί να ήταν τρείς στον αριθμό, ωστόσο ξεχώρισε με την παρουσία της η μία εκ των τριών, που είναι αγαπημένη, πασίγνωστη ηθοποιός.

Τι φόρεσαν στο γάμο τους Γεωργία Κρασσά και Ορφέας Αυγουστίδης

Ο γάμος έγινε παραδοσιακά κρητικός για αυτό και δέσποζαν οι λύρες αλλά και τα τοπικά εδέσματα. Φυσικά και η εμφάνιση του ανδρόγυνου ήταν ανάλογη αφού ο Ορφέας εμφανίστηκε με κοστούμι και λευκό σαρίκι, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η σύζυγός του.

Η Γεωργία Κρασσά είπε «όχι» στο παραδοσιακό λευκό, διαλέγοντας ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και κεντημένο προφανώς στο χέρι αφού αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις βλέπεις συχνά σε νυφικό.

Η λεπτομέρεια δε που ξεχώρισε, ήταν το υπέροχο μακρύ «κόσμημα» που έπεφτε στα μακριά μαλλιά της μπροστά από πέπλο! Με ελαφρύ μακιγιάζ και υπέροχο χτένισμα ήταν σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή και εναλλακτική νύφη!

Το νυφικό και το εντυπωσιακό χτένισμα της Γεωργίας Κρασσά

''Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη...'' - Η Μαρία Τζομπανάκη εύχεται δακρυσμένη στο γιο της για το γάμο του

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στην τελετή, όπως οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη. Έδωσαν επίσης το παρόν και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψε και η Μαρία Τζομπανάκη, που εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στην τελετή.

Η μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Να ζήσουν χίλιες ζωές και θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι στην άλλη ζωή. Εκ μέρους μου ο γάμος θα είναι κρητικός. Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» είπε.