Κοκκινομάλλα και πασίγνωστη - Αυτή η ηθοποιός βάφτισε τον γιο του Ορφέα Αυγυστίδη

Το όνομα αυτού Αχιλλέας - Κωνσταντίνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοκκινομάλλα και πασίγνωστη - Αυτή η ηθοποιός βάφτισε τον γιο του Ορφέα Αυγυστίδη

Το Σάββατο 11/6 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος ανάμεσα στον Ορφέα Αυγουστίδη και την Γεωργία Κρασσά, οι οποίοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Παράλληλα τελέστηκε και η βάφτιση του γιου τους, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Η Ελένη Ράντου βάφτισε τον γιο του Ορφέα Αυγουστίδη

Παρόντες ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού, συγγενείς και συνεργάτες και φυσικά συμπρωταγωνιστές του Ορφέα Αυγουστίδη από τον «Σασμό». Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Ράντου, η οποία ήταν μία εκ των 3 νονών του γιου του ζευγαριού που πλέον ονομάζεται Αχιλλέας - Κωνσταντίνος (δείτε εδώ φωτογραφίες από τους καλεσμένους).

Φυσικά η Ελένη Ράντου κομψή, όπως συνηθίζει να είναι σε όλες τις εμφανίσεις της φόρεσε ένα φόρεμα με δύο αποχρώσεις, ροζ και φούξια ενώ έπιασε και τα μαλλιά της σε ψηλό σινιόν κότσο. Βέβαια αυτό που έκλεβε τις εντυπώσεις ήταν το πλατύ χαμόγελό της.

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η Ελένη Ράντου ''σπάει'' τη σιωπή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ελένη Ράντου ''πιάστηκε'' σε πολύ σύντομες δηλώσεις από την κάμερα του Mega Καλημέρα την Παρασκευή 15/4 και σε ερώτηση για το μέλλον της στην τηλεόραση απάντησε με έναν αινιγματικό προς το θετικό τρόπο. Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας σειράς, που πρωταγωνιστούσε και δεν είχε γίνει κάποια μελλοντική είδηση γνωστή.

Μετά από αυτή την πρόσφατη τοποθέτηση, οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως θα δούμε τη Ράντου ξανά στην τηλεόραση σε ένα κωμικό σίριαλ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» είπε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.