Φωτιά Πεντέλη: «Μιλάμε για μεγάλο καραγκιόζη» - Το Twitter "εξαπέλυσε πυρά" κατά του Γιώργου Πατούλη

Του αποδίδουν ευθύνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά Πεντέλη: «Μιλάμε για μεγάλο καραγκιόζη» - Το Twitter

Η φωτιά στην Πεντέλη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς από το απόγευμα της Τρίτης 19/7 έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 οι πυροσβέστες δίνουν ακόμα μάχη για να σβήσουν τις φλόγες και να σώσουν τους ανθρώπους, τα ζώα, αλλά και τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής. Θύμα της πυρκαγιάς είναι και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, την οποίας, δυστυχώς, το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς.

Ο κόσμος που παρακολουθεί το συμβάν από την πρώτη στιγμή είναι απογοητευμένος με την αδυναμία της κυβέρνησης και όχι μόνο, να αποτρέψει την καταστροφή, ενώ στο Twitter φαίνεται πως "τα έχουν βάλει" και με τον Γιώργο Πατούλη για την συμπεριφορά του. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν και το γεγονός πως η πρόσληψη περισσότερων ιερέων και αστυνομικών, μάλλον δεν ήταν σωστή κίνηση, ανεβάζοντας ειρωνικές φωτογραφίες και meme.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την φωτιά στην Πεντέλη

Φωτιά Πεντέλη

Φωτιά στην Πεντέλη

Φωτιά Πεντέλη - twitter

Γιώργος Πατούλης - φωτιά

Γιώργος Πατούλης - φωτιά Πεντέλη

Φωτιά Πεντέλη - σχόλια

Φωτιά Πεντέλη - σχόλια στο twitter

Ξέσπασμα άνευ προηγούμένου από κάτοικο - «Τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Καίγεται το σπίτι μου»

Η φωτιά δεν έχει υποχωρήσει καθώς συνεχίζει το καταστροφικό πέρασμά της έχοντας φτάσει πλέον στην Παλλήνη και στον Γέρακα.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από τον Γολγοθά που ζούνε καθώς ακόμη και η Αθηναϊς Νέγκα ανγκάστηκε να εγκαταλείψει την κατοικία της. Μεταξύ άλλων, το πρωί της Τετάρτης 20/9 το τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Παλλήνης όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι εικόνες είναι άκρως σοκαριστικές.

Μεταξύ άλλων, όταν μια δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σε κάτοικο της περιοχής ήταν αρκετή για να τον εξοργίσει. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τώρα τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Δεν θέλω να μιλήσω. Καίγεται το σπίτι μου, μη με ενοχλείτε!».