Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Δεν είναι πλέον κατοικήσιμο»

Τα πρώτα λόγια της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Δεν είναι πλέον κατοικήσιμο»

Η φωτιά στην Πεντέλη όπου ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) κάτω από αδιεύκρίνιστες συνθήκες, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στους κατοίκους καθώς την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του (δείτε εδώ τον λόγο) σειρά είχε και η είδηση πως το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου κάηκε ολοσχερώς στην Παλλήνη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) στην κάμερα του ALPHA καθώς δεν δίστασε να κρύψει την θλίψη της για το σπίτι της που υπέστη μεγάλη ζημιά.

Οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου

«Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε.

Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Ειναι και εδώ με το σύνθημα μας, "Ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια".

Είναι «ας καούν» αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα.

Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι».

Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Το σπίτι της καίγεται στην Παλλήνη

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τους κατοίκους της Πεντέλης μετά από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) καθώς η πυρκαγιά πλέον είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα η κατάσβεσή της σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στην ζωή του όταν αντίκρισε πως η οικεία του είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Από την άλλη, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδησηση πως το σπίτι τους καίγεται επίσης.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Βαρέλη, η οποία εδώ και ώρες έχει εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας στην Παλλήνη λόγω της φωτιάς, παρακολουθεί από την τηλεόραση το σπίτι της να παραδίδεται στην πύρινη λαίλαπα.