''Μπήκες σαν τις ντίβες'' - Σφοδρές αντιδράσεις για την εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Ευελπίδων

Δεν έδειχνε ίχνος μεταμέλειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Μπήκες σαν τις ντίβες'' - Σφοδρές αντιδράσεις για την εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Ευελπίδων

H Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σήμερα 25/7 στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί εκ νέου μετά τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη πέρυσι τον Απρίλιο. Το αγέρωχο βλέμμα της που δεν έδειχνε ίχνος μεταμέλειας, σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά στο twitter.

Η ίδια έχει περάσει στην αντεπίθεση αναφορικά με τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να διατηρεί ακόμα για τα κίνητρά της απέναντι στα παιδιά της. Όπως ανέφερε μάλιστα μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, ο ίδιος βρέθηκε μπροστά σε πολλά καρδιακά επεισόδια της Τζωρτζίνας, επομένως το βρίσκει ανήκουστο να την κατηγορεί για εγκληματική ενέργεια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την εμφάνιση της Πισπιρίγκου στην Ευελπίδων

Η 33χρονη έφτασε στην Ευελπίδων φορώντας αλεξίσφαιρο και με μεγάλη αστυνομική συνοδεία για να αποφευχθούν φαινόμενα λιντσαρίσματος. Και αυτή τη φορά αυτό που έκανε εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου ήταν η στάση του σώματός της, με πολλούς να σημειώνουν ότι περπατούσε αγέρωχη προς την ανακρίτρια με το κεφάλι ψηλά δείχνοντας μηδενικό ίχνος μεταμέλειας.

«Αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχει...» - ''Καταπέλτης'' ο Γιάννης Μαρακάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/7) στην 18η ανακρίτρια καθώς της ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για απόπειρα αυτοκτονίας την 9χρονης Τζωρτζίνας. Ωστόσο, πήρε προθεσμία για να απολογηθει σήμερα Δευτέρα 21/7.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 21/7 στο στούντιο της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησε σχετικά με την υπόθεση ενώ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει το τμήμα Ανθρωποκτονιών για το «δέσιμο» του κατηγορητηρίου στην υπόθεση της Πάτρας θα πρέπει να θεωρούνται στέρεα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

«Αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχει και νέο κατηγορητήριο που αφορά το περιστατικό της Τζωρτζίνας» ανέφερε ο δικηγόρος. Επίσης, υποστήριξε ότι η έρευνα των αρχών, η οποία μπορεί να είχε καθυστέρηση, τελικά απέδωσε σοβαρά στοιχεία κι έτσι οι ανακριτικές αρχές ξανακαλούν την Ρούλα Πισπιρίγκου σε νέα κατάθεση.

«Οι διαπιστώσεις του τμήματος Ανθρωποκτονιών που πλέον αποτελούν το αντικείμενο της δικογραφίας είναι ”τσιμενταρισμένες”, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη», είπε ο κ. Μαρακάκης θέλοντας να τονίσει ότι τουλάχιστον η υπόθεση της Τζωρτζίνας ειναι «δεμένη» από την πλευρά των ανακριτικών αρχών.

Σχετικά με την πορεία της δίκης έκανε την εκτίμηση ότι θα είναι μία δίκη πραγματογνωμόνων, με την πλευρά της κατηγορούμενης να έχει για σημαία της τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών και από την άλλη πλευρά, η Πολιτεία, να χρησιμοποιεί τα πορίσματα Καλόγρηα – Καρακούκη.