Τραγωδία Πάτρα: Με "κενό" βλέμμα επέστρεψε η Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού - Μέχρι πότε πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Με

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνει" για τα καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς θεωρείται νούμερα ένα ύποπτη για τους τρεις θανάτους των κοριτσιών της όπου έφυγαν από την ζωή σε πολύ χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, της ασκήθηκε νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας καθώς την ίδια ώρα συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Μεταξύ άλλων, η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης 20/7, υπό άκρα μυστικότητα όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μάλιστα, γύρω στις 10:30 πήρε ξανά το δρόμο της επιστροφής στον Κορυδαλλό, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα

Πάτρα - Ρούλα

Αποκλειστική φωτογραφία Ρούλας Πισπιρίγκου

Εξωτερική φωτογραφία: (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ// EUROKINISSI)

Εσωτερικές φωτογραφίες: (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ// EUROKINISSI)

Στη φόρα απίστευτα μηνύματα της Πισπιρίγκου προς το Μάνο λίγες ώρες πριν την κατάθεσή της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που συγκλονίζει το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες. Μετά τις δηλώσεις του γιατρού της Τζωρτζίνας σε εκπομπή στο twitter, όπου υποστήριξε πως είχε ενημερώσει τον Δασκαλάκη ότι πιθανά ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά και έριξε βολές για τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου, νέα μηνύματα αποκαλύφθηκαν που ρίχνουν νέο λάδι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 13/7 στις 12.00 αναμένεται να κατατεθεί και η έγγραφη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, στην οποία όπως ενημέρωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος υπεράσπισής της Όθωνας Παπαδόπουλος, θα υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε πιθανές εγκληματικές ενέργειες που αφορούν τις κόρες της ενώ αναμένει κιόλας επίσημη ενημέρωση από το πόρισμα του θανάτου της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».