Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

''Κάθε τρεις και λίγο ξεχνάει να δηλώσει κάτι μύρια'' - Το twitter ''δίκασε'' τον Βέρτη μετά τους ελέγχους της αστυνομίας

Αντιδράσεις μετά τη συμπεριφορά του τραγουδιστή

''Κάθε τρεις και λίγο ξεχνάει να δηλώσει κάτι μύρια'' - Το twitter ''δίκασε'' τον Βέρτη μετά τους ελέγχους της αστυνομίας
Από Youweekly Team

Η συμπεριφορά του Νίκου Βέρτη απέναντι στους ελέγχους της αστυνομίας στο μαγαζί που τραγουδούσε ήταν αρκετή για να ξεσπάσει κριτική στο Twitter εις βάρος του τραγουδιστή που όπως φαίνεται είναι παλιός γνώριμος της εφορίας. Όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο τον είδαν να βγαίνει εκτός εαυτού και να ξεσηκώνει το κοινό προκειμένου να αποχωρήσουν οι άνδρες της εφορίας.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τη συμπεριφορά του Βέρτη ενάντια στους εφοριακούς

15.000 πλήρωσε όποιος έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα στη συναυλία του στη Μύκονο

Ακριβά ''πήγε το μαλλί'' σε όσους παρευρέθηκαν στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji», στη Μύκονο. Τα πρώτα τραπέζια έφυγαν sold out από Ισραηλινούς επισκέπτες, καθώς ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στη χώρα τους. Εξίσου μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση και από το εγχώριο κοινό.

Η Μύκονος κάνει ρεκόρ στις τιμές - φωτιά στη συναυλίες της, αφού όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες τον Αύγουστο έρχεται στο νησί ο γνωστός ράπερ 50 - Cent για μία και μοναδική συναυλία και το ποσό που θα πάρει για δύο ώρες performance αλλά και για τη μεταφορά του με ιδιωτικό αεροπλάνο από και προς την Αμερική, έχει πολλά μηδενικά.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών είχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Η αφίσα για τη συναυλία του Βέρτη στη Μύκονο

Η σκηνή που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης στη Μύκονο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον ''τσάκωσαν'' την ώρα που ανέβαινε στο φουσκωτό - Με άσπρο λινό πουκάμισο στη Μύκονο ο Βέρτης

Νίκος Βέρτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της συντρόφου του, Εμμανουέλας

Share