Ράπερ από ''χρυσάφι'' θα πληρώσουν στη Μύκονο - Ο 50 Cent έρχεται για μία και μοναδική συναυλία με πολλά μηδενικά

Τρέμουμε να ακούσουμε το κόστος εισόδου...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ράπερ από ''χρυσάφι'' θα πληρώσουν στη Μύκονο - Ο 50 Cent έρχεται για μία και μοναδική συναυλία με πολλά μηδενικά

Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί από το ERT News ο παγκοσμίου φήμης ράπερ 50-CENT έρχεται για μια και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, στις 13 Αυγούστου. Το συγκλονιστικό βέβαια της υπόθεσης είναι το πόσα χιλιάρικα θα πάρει ο καλλιτέχνης για μόλις δύο ώρες ερμηνείας. Αναμένουμε να μάθουμε πόσο θα είναι η είσοδος στο γνωστό beach club του νησιού, που μάλλον θα θυμίζει όνειρο θερινής νυκτός για τους απλούς θαμώνες.

Δεν χρειάζεται βέβαια να πάμε και πολύ μακριά, αφού και στην εγχώρια showbiz, είχαμε πρόσφατα τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη σε χωριό της Δράμας, όπου το γήπεδο διαμορφώθηκε ειδικά για τη φιλοξενία εκατοντάδων θαμώνων. Μάλιστα υπήρχαν και ειδικά vip σκαμπό και καναπέδες, των οποίων η τιμή έκανε τους θαμώνες να απορούν χιουμοριστικά, αν πληρώνοντας το ποσό θα πάρουν και τον καναπέ σπίτι.

Το αμύθητο ποσό που θα πάρει ο 50 Cent για τη συναυλία του σε beach club της Μυκόνου

Ο γνωστός ράπερ λοιπόν σύμφωνα με την εκπομπή της ΕΡΤ, για 2 ώρες μουσικού προγράμματος θα πληρωθεί 250.000 ευρώ συν άλλες 50.000 για το αεροπλάνο που θα τον φέρει και θα τον γυρίσει στην Αμερική. Προφανώς οι επιχειρηματίες έκλεισαν το γνωστό ράπερ καθώς γνωρίζουν ότι εκείνη την περίοδο υπάρχει στο νησί πολύ μεγάλος τουρισμός από την Αμερική και ξέρουν ότι θα πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να κλείσουν ένα vip τραπέζι και να τον δουν.

Ελένη Φουρέιρα: Φαντασμαγορική συναυλία στη Μύκονο με ''τσουχτερή'' είσοδο

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το ''νησί των ανέμων'' με τη φαντασμαγορική συναυλία που έδωσε το βράδυ της Κυριακής 12/6. Το διάσημο cabaret restaurant «Lio» γέμισε από κόσμο παρόλο που η τιμή ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια άγγιζε τα 1.000 ευρώ! Η εκρηκτική performer ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με αστραφτερή γαλάζια ολόσωμη φόρμα, η οποία διέγραφε τέλεια το καλοσμιλεμένο κορμί της. Η διάσημη τραγουδίστρια διαθέτει άλλωστε μία από τις καλύτερες σιλουέτες στην ελληνική showbiz, επομένως ότι και να φορέσει την κολακεύει. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό ρόφημα της γιαγιάς της που την βοηθάει να διατηρείται σε τέλεια φόρμα.

Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, tv stars και celebrities έδωσαν το παρών στο Lio. Ανάμεσά τους η Μαριάννα Λάτση, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαρία Καλάβρια.

Το εν λόγω cabaret restaurant αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και πιο glamourous του κόσμου, άνοιξε και φέτος στο νησί των Ανέμων και προσθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού.