Τους βγήκε ''ξυνό'' το πρώτο τραπέζι πίστα - Το εξωφρενικό ποσό για τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη

Από 13 ευρώ έως...πολλά κατοστάρικα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τους βγήκε ''ξυνό'' το πρώτο τραπέζι πίστα - Το εξωφρενικό ποσό για τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη

Συναυλία στο Μικροχώρι Δράμας έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Και ενώ τα απλά εισιτήρια προπώλησης ή εισόδου κυμαίνονταν σε φυσιολογικά πλαίσια της τάξης των 13 και 15 ευρώ αντίστοιχα, οι διοργανωτές είχαν διαμορφώσει έτσι το χώρο του γηπέδου, ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Βέβαια οι θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλήσαν να κάτσουν πρώτο τραπέζι πίστα ή για την ακρίβεια πρώτο καναπέ πίστα, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτός κόστισε πολλά κατοστάρικα.

Όπως μαθαίνουμε βέβαια τα έδωσαν, αφού ο τραγουδιστής έχει πολλούς θανατικούς θαυμαστές τους οποίους έχει καταφέρει εκτός από τη φωνή του να κερδίσει και με την έντονη προσωπικότητα, αλλά και με τις δηλώσεις του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, έγινε έξαλλος με την προσβολή που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, προς τους τηλεθεατές του «Άγιου Παίσιου», και του μίλησε έξω από τα δόντια, υποδεικνύοντάς του και τα σημεία που μπορεί να γράψει τις προσβολές του.

Πόσο θα κοστίσει ο καναπές μπροστά από τον Γονίδη στη συναυλία του

Το εξωφρενικό ποσό των 800 ευρώ έδωσαν λοιπόν, όσοι επιλέξουν να ακούσουν τον Σταμάτη Γονίδη στη βραδινή συναυλία του την Πέμπτη (30/06) στο Μικροχώρι Δράμας από τους καναπέδες στήθηκαν στην πρώτη σειρά στο γήπεδο.

Οι σοκαριστικές τιμές και η μετατροπή του χώρου προκάλεσαν σάλο στη Δράμα, με χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν στο τέλος της συναυλίας θα τους δινόταν δώρο και ο... καναπές.

Η αφίσα για τη συναυλία του Γονίδη

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα προφυλακτικό είναι...» - Οι νέες απίστευτες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έδωσε μία αποκαλυπτική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη ο πολύ αγαπητός Σταμάτης Γονίδης (δείτε εδώ γιατί εγκατέλειψε πρόσφατα το σπίτι του) . Ο ταλαντούχος τραγουδιστής που μίλησε για τη ζωή του, εξέφρασε μεταξύ άλλων και την απορία του, σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια κάνοντας μία πρωτοφανή δήλωση!

«Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν. Το “Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία” το είχα γράψει για μια πρώην κοπέλα μου που είχε έρθει να με ακούσει με το νέο της σύντροφο», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία.

Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”».

«Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας».