Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γονίδη - Εγκατέλειψε το σπίτι του λόγω της φωτιάς

Στο πλευρό του η σύζυγός του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γονίδη - Εγκατέλειψε το σπίτι του λόγω της φωτιάς

Σήμερα Σάββατο 4/6, νωρίς το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στην άνω Γλυφάδα, που μαίνεται ακόμα. Ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης σπιτιών στην Άνω Βούλα λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, μετά την επέκταση της φωτιάς στην Άνω Γλυφάδα, στα όρια με τον Υμηττό, στην περιοχή Πουρνάρι.

Ακόμα τα τα πύρινα μέτωπα, που έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, είναι ισχυρά, με το Ορεινό Πανόραμα να είναι ο πρώτος οικισμός που εκκενώθηκε ενώ πλέον έχει δοθεί εντολή για εκκένωση και άλλων οικισμών.

Ο Σταμάτη Γονίδης και η σύζυγός του εγκαταλείπουν το σπίτι τους λόγω τη φωτιά

Μετά την ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη, και ένας ακόμα γνωστός τραγουδιστής έγινε γνωστό πως αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του και να μετακινηθεί σε ασφαλές σημείο. Ο λόγος για τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ό τραγουδιστής με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου εγκατέλειψαν το σπίτι τους με τον κίνδυνο της φωτιάς.

Γονιδης και συζυγος

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για τη φωτιά στη Βούλα

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για το νέο του εγχείρημα, είναι αρκετά ενεργός στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πριν από 3 ώρες περίπου πόσταρε στο instagram το μήνυμα που έλαβε από το 112 της πολιτικής προστασίας, αφού μένει κοντά στην φλεγόμενη περιοχή.

Λίγο αργότερα έκανε ένα ακόμη story από το σπίτι του, το οποίο έχει θέα προς την περιοχή που καίγεται, με ένα ελικόπτερο το οποίο σπεύδει για την κατάσβεση.

112

φωτια Κοκλωνης