«Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη» - Η απίστευτη αποκάλυψη του Σταμάτη Γονίδη

«Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη» - Η απίστευτη αποκάλυψη του Σταμάτη Γονίδη

Το πρωί της Παρασκευής 29/4 η εκπομπή Mega Καλημέρα, πρόβαλε δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη, οι οποίες θα συζητηθούν μιας και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στο ότι σκέφτηκε να μονάσει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, αλλά αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

«Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια είναι δύσκολο. Θα ήθελα να μπαρκάρω για ένα μήνα, μου λείπει αυτό»!

Και έπειτα υπογράμμισε ο Σταμάτης Γονίδης: «Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός. Ποτέ δεν λέω πράγματα που δεν είναι έτσι, ποτέ δεν είπα κάτι που είναι ψέματα. Αυτό που λέω ότι κάνω, μπορεί να το κάνει ο κάθε άνθρωπος, αρκεί να το δουλέψει. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι, αλλά αντικείμενα λεπτά».

Λίγο καιρό πριν είχε εξομολογηθεί για δύο εκτρώσεις...

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/1) ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στη μουσική, στη σχέση του με τον Θεό καθώς και στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έχει τρελαθεί με τα παιδιά του, και την μικρότερη κόρη του που γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό, ενώ μίλησε ανοιχτά για δύο εκτρώσεις που τον έκαναν να μετανιώσει πικρά και να ζητάει συγχώρεση μέχρι και σήμερα.

«Άσ’ το μην το ψάχνεις είναι καψούρα μου. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει. Κι όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.