Σταμάτης Γονίδης - The 2night Show: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

Οι τρυφερές δηλώσεις του για την οικογένειά του και η σχέση του με τη θρησκεία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης - The 2night Show: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

Πέρα από τη Δανάη Μιχαλάκη, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (29/9) ήταν και ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την κόρη του που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες καθώς και για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εκθείασε τη γυναίκα του, Κατερίνα Κουργιουξίδου και εξήγησε πως οι δύο μεγαλύτερες εξαρτήσεις του είναι το τσιγάρο και η προσευχή.

Η συνέντευξη του Σταμάτη Γονίδη στο The 2night Show

«Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου. Τις απολαμβάνω. Οι μεγάλες μου κόρες έχουν μεγάλη αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν στη ζωή μου όλα αυτά», σχολίασε αρχικά για την κορούλα του που ήρθε στη ζωή πριν λίγο καιρό.

«Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει.

Μάλωσα με έναν που έβριζε την Παναγία. Βρίζει τα Θεία κάποιος που είναι δειλός και δεν μπορεί να βρίσει αυτό που είναι απέναντί του. Η Παναγία είναι αγάπη και δεν θα σε πειράζει.

Είχα δει τον Άγιο Στέφανο μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα.

Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται. Έχω μια υπέροχη γυναίκα και της λέω συνέχεια ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος να πω συγγνώμη είναι εκείνη, κανένας άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη και της Κατερίνα Κουργιουξίδου για την βάφτιση της κόρης τους

«Ο Σταμάτης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω του. Η ζωή μας με τον ερχομό της κόρης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Επιβεβαιώνω ότι του μοιάζει πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Για όποιον δεν ξέρει να αγαπά, ένα παιδί μπορεί να του το μάθει αυτό. Όλα τα παιδιά του κόσμου κάνουν ακόμα και τα θηρία να ηρεμούν.

Οι μεγάλες μου κόρες την αγαπάνε πάρα πολύ τη μικρή και τη φωνάζουν Στάμο επειδή μου μοιάζει. Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη μικρή μου κόρη. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός» είπε από τη δική του πλευρά ο Σταμάτης Γονίδης.