Σταμάτης Γονίδης: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την λίγων μηνών κόρη του

Η ανάρτηση της συζύγου του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την λίγων μηνών κόρη του

Ο Σταμάτης Γονίδης πριν από 1,5 μήνα έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς από τον γάμο του με την Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Αν και έχουμε δει μόνο στο μαιευτήριο φωτογραφίες του ζευγαριού με τη κόρη του, σήμερα η σύζυγός του Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία του τραγουδιστή αγκαλιά με τη κορούλα τους.

“Καλη κι ευλογημενη χρονια κι απο εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινη αγαπη και συγκίνηση η ζωή μου ο αντρας μου και τα παιδια μας! Σας Ευχαριστουμε πολυ ολους για τις τόσο όμορφες ευχες σας,εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαιτερα τα παιδια να μην νιώσουν ποτε πόνο και δυστυχία…” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Δείτε τον Σταμάτη Γονίδη με την λίγων μηνών κόρη του

σταμάτης γονίδης κόρη

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη μετά τον ερχομό της κόρης του

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγος του Κατερίνα Κουργιουξίδου υποδέχθηκαν χθες στο σπίτι τους το νεογέννητο μωράκι τους και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο τραγουδιστής λίγο αργότερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας τσάκωσαν τον Σταμάτη Γονίδη ο οποίος εξομολογήθηκε πόσο ευτυχισμένος είναι που γίνεται μπαμπάς για τρίτη φορά.

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως στην κορούλα τους θα δώσουν το όνομα Μαρία - Ελένη και πως ήδη μπήκε στον ρόλο του πατέρα αφού την τάισε και της έδωσε γάλα.

Ο μαιευτήρας δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο Σταμάτης δε μπήκε, περίμενε έξω να δει την κόρη του. Όταν του ανακοίνωσα τα χαρμόσυνα συγκινήθηκε πολύ και τραγουδούσε».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη στο παρακάτω βίντεο: