Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο - Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο - Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγο του Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία μόλις πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου νοσηλευόταν.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού πριν λίγες μέρες υποδέχθηκαν το μωράκι τους.

Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός των άλλων, μίλησε “Καλύτερα δε γίνεται” για την κόρη του που ανυπομονεί να πάρουν σπίτι. Δείτε εδώ αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις του.

«Να είναι ευλογημένη. Γεννήθηκε και την ημέρα της Παναγίας και ένα από τα ονόματά της είναι Μαρία. Θα ονομάζεται Μαρία-Ελένη. Αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Δεν ήμουν μέσα στην ώρα του τοκετού, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και περίμενα έξω στην αναμονή. Γέννησε φυσιολογικά. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη της μητέρας της έχει. Γεννήθηκε 3,650! » είπε μεταξύ των άλλων ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγο του έξω από το μαιευτήριο

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο

Σταμάτης Γονίδης - Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους

Στην κάμερα του "Happy Day" και συγκεκριμένα στην Ιουλία Καλλιμάνη μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης όσο βρισκόντουσαν στα γυρίσματα του νέου video clip για το τραγούδι "Γυναίκα είναι". Μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη που περιμένει με τη σύζυγο του, Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας χιουμοριστικά: «Τώρα είμαι πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω πει στην Κατερίνα να μας αλλάζει πάνες μαζί». Δες την τρυφερή ανάρτηση του με την γυναίκα του!

Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετέχει και ο ίδιος στη φροντίδα του παιδιού, ανέφερε: «Θα συμμετέχω όσο αντέξω με το παιδί. Αν δεν αντέξω θα την κάνω, θα πάω κάπου αλλού και θα περιμένω μέχρι να σταματήσει να κλαίει».

Όσο για το όνομα που θα πάρει η κόρη του αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day: «Θα πάρει το όνομα Μαρία Έλενα. Το Μαρία από την Παναγιά και το Έλενα από την πεθερά μου».

Σταμάτης Γονίδης