Σταμάτης Γονίδης: Έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς - Οι πρώτες δηλώσεις του!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης: Έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς - Οι πρώτες δηλώσεις του!

Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στα 63 χρόνια του. Ο τραγουδιστής βγήκε και μίλησε στο Καλύτερα δεν Γίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Το παιδί του είναι κοριτσάκι και θα το ονομάσουν Άννα Μαρία καθότι γεννήθηκε την συγκεκριμένη ημέρα. Ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε πανευτυχής και πως αυτό το παιδί θέλει να του αλλάξει την ζωή και να τον κάνει να αποκτήσει καλύτερες συνήθειες.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το παιδί "πιάστηκε" μέσα στην καραντίνα και πως αυτός και η σύντροφος του Κατερίνα το περίμεναν πως και πως. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση για την Κατερίνα.

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Γονίδης - «Οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο...»

Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη που έδωσε στη Σάσα Σταμάτη και το On Time συγκλόνισε με την εξομολόγηση του για τον κορωνοϊό.

«Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει.

Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα. Να σημειώσουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης θα γίνει μπαμπάς.

Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Αναγκαστικά θα αρχίσω να πουλάω.

Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.

Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός».