«Έσπασε» τη σιωπή της για τον γάμο της στο The 2night Show η Δανάη Μιχαλάκη - «Ήθελα να είναι κλειστός...»

«Πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή της για τον γάμο της στο The 2night Show η Δανάη Μιχαλάκη - «Ήθελα να είναι κλειστός...»

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος δημιούργησε απίστευτο «σούσουρο» στα media πριν μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε πως το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως ο γάμος θα γινόταν κάπου στις αρχές Ιουνίου στη Σύρο, κάτι που ωστόσο δεν ήταν αλήθεια αφού το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις αρχές Αυγούστου.

Η συνέντευξη της Δανάης Μιχαλάκη στο The 2night Show

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα.

Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει.

Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”», είπε αρχικά αναφερόμενη στον γάμο της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο τις στις Άγριες Μέλισσες: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσω το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».

Φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Ήταν ο γάμος του καλοκαιριού! Δύο νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και όλες οι «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το «παρών».

Μία απ' τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, η Δανάη Μιχαλάκη, ντυνόταν νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της και συναδέλφου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, και ο φακός του You ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σύρο, για να καταγράψει τα πάντα. Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησαν να φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, με τη λίστα να περιλαμβάνει όλο το καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Γάμος μιχαλάκη πάρτιΓάμος Μιχαλάκη