Πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Σύρο

Λάμπουν από ευτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Σύρο

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Σύρο. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε σήμερα την ευτυχία του.

Οι δυο τους μπορεί ποτέ να μην είχαν επιβεβαιώσει την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία αλλά και οι φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού στην Σύρο έκαναν την αποκάλυψη.

Στο πλευρό της νύφης βρέθηκαν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνοδεύτηκε από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι του πέταξαν τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Φωτογραφίες από τον γάμο της Μιχαλάκη και του Παπαγεωργίου στην Σύρο

Φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Σύρο

Πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Σύρο

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Δανάη Μιχαλάκη

Γεννήθηκε στη Σύρο στις 7 Αυγούστου 1992. Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της (Γιώργος Μιχαλάκης, επίσης ηθοποιός) είναι από την Κρήτη. Η μητέρα της είναι από το Λιντς της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου. Από μικρή κατάλαβε πως ήθελε να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και έτσι γράφτηκε για σπουδές στη Δραματική Σχολή Μιμή Ντενίση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού για 4 μήνες στο Μπάρι της Ιταλίας και συγκεκριμένα κλακέτες. Επίσης έχει εργαστεί ως σερβιτόρα και ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων.

Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Tango in love”...Τhe 5th element” στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλκούτα». Έναν χρόνο αργότερα, το 2020, έλαβε μέρος στην παράσταση “Μπλε” σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Νεγρίν. Η πρώτη επαφή της με τον κινηματογράφο ήταν το 2014 που έπαιξε στην ταινία “Ακάλυπτος” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης , Κατερίνα Λέχου , Ελισάβετ Κωνσταντινίδου . Το σενάριο είναι του Λευτέρη Καπώνη, της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2015 στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” στο Mega. Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε την Ξένια στο 17ο επεισόδιο της σειράς της Κωνσταντίνας Γιαχαλήτου “Για πάντα παιδιά” του Open. Σκηνοθέτες της σειράς οι: Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής. Το 2019 μετά από Casting για τη σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες στον ANT1, η Δανάη παίρνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη.

Επιπλέον είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι σκεφτόταν να τα παρατήσει μέχρι που πήρε τον ρόλο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981. Μητέρα του είναι η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού. Μεγάλωσε στην συμπρωτεύουσα
Είναι 39 χρονών. Λατρεύει τον καφέ. Αγαπημένη του συνήθεια είναι το τρέξιμο στη φύση. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σπούδασε marketing ενώ παράλληλα πέρασε και στο Εθνικό. Έκανε μία μικρή διακοπή στις σπουδές του λόγω στρατού και συνέχισε όταν απολύθηκε. Ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Παίζει γιουκαλίλι το οποίο έμαθε μόνος του μέσω ίντερνετ. Είναι μέλος του συγκροτήματος Polkar. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι σε σχέση με τη Δανάη Μιχαλάκη, τη γνωστή Δρόσω Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός ήταν στη θεατρική παράσταση «Κατσαρίδα». Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ξύπνα Βασίλη (2018), Επιθεωρητής (2018), Αρίστος (2018), Λυσιστράτη (2010), Οι Ιππείς του Αριστοφάνη. Συμμετέχει στη σειρά Σχεδόν ενήλικες (2020). Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @papageorgiou_g81 κι έχει 11.500 followers