Βάφτισαν την κόρη τους ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάφτισαν την κόρη τους ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βίωσαν ο Σταμάτης Γονίδης και η αγαπημένη του, Κατερίνα Κουργιουξίδου μιας και βάφτισαν την κορούλα τους, το απόγευμα της Κυριακής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκτάριου στο Πανόραμα της Βούλας.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα, βρέθηκε στην εκκλησία και οι δύο ευτυχισμένοι γονείς μίλησαν για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η μικρή τους.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη και της Κατερίνα Κουργιουξίδου για την βάφτιση της κόρης τους

«Ο Σταμάτης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω του. Η ζωή μας με τον ερχομό της κόρης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Επιβεβαιώνω ότι του μοιάζει πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Για όποιον δεν ξέρει να αγαπά, ένα παιδί μπορεί να του το μάθει αυτό. Όλα τα παιδιά του κόσμου κάνουν ακόμα και τα θηρία να ηρεμούν.

Οι μεγάλες μου κόρες την αγαπάνε πάρα πολύ τη μικρή και τη φωνάζουν Στάμο επειδή μου μοιάζει. Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη μικρή μου κόρη. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός» είπε από τη δική του πλευρά ο Σταμάτης Γονίδης.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Κουργιουξίδου στα social media για την βάφτιση της κόρης της

«Είδα μια δημοσίευση αναφορικά με την ερχόμενη βάπτιση του παιδιού μας… Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα δεν σας το κρύβω με κάποια σχόλια γεμάτα χολή γεμάτα αηδία για την τόσο σημαντική στιγμή μας Ήθελα να ήξερα είναι γονείς αυτοί οι “άνθρωποι”; Έχουν γονείς; Σίγουρα έχουν πολλά θέματα ψυχολογικά να λύσουν… Δεν σέβονται εμάς, δεν σέβονται ούτε το βρέφος;;; Αλήθεια έπαθα σοκ, τόση κακία από που πηγάζει άραγε;;;

Κριτές, ειδικοί, αψεγάδιαστοι, τέλειοι, αναμάρτητοι, ξερόλες, φθονεροί εύχομαι να φωτιστείτε γιατί μας παίρνετε κι εμάς στην κατρακύλα σας… Λίγη αγάπη στην καρδιά σας δεν βλάπτει…ΥΓ: Εμένα μπορείτε να με λιθοβολήσετε το παιδί μας και τον άντρα μου συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι…», έγραψε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Κατερίνα Κουργιουξίδου Σταμάτης Γονίδης