«Φτιάχνουν την Κοντή Συμμαχία» - "Δάκρυσε" το twitter από τα γέλια μετά την απόφαση της Λατινοπούλου και του Μπογδάνου

Πολύ γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φτιάχνουν την Κοντή Συμμαχία» -

Την Τετάρτη 10/8 έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απομακρύνθηκε από το κόμμα της Εθνικής Δημιουργίας, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως είναι αποφασιμένος να μη σταματήσει πουθενά και να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο της πολιτικής, έχοντας στο πλευρό του την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Έτσι, το κοινό "ξέσπασε", άλλοι σε γέλια και άλλοι με θυμό, για τη συνθήκη αυτοί και δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν αυτή τη συνεργασία. Τους "έκραξαν", τους ξεφτίλισαν, θα έλεγε κανείς, μέσα από το twitter, και θεωρούν πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ, αλλά οι πεποιθήσεις τους είναι για τα "σκουπίδια".

Οι αντιδράσεις στο Twitter μετά την απόφαση δημιουργίας κόμματος από τον Μπογδάνο και την Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου - Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος- κόμμα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - twitter

Αφροδίτη Λατρινοπούλου - twitter

Λατινοπούλου - Μπογδάνος - twitter

Τα πρώτα λόγια του πολιτικού μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του

Λίγες ώρες μόνο μετά την ανακοίνωση του κόμματος, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε κάνει αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πως τον διέγραψε, εκείνος απαντά μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και από ότι καταλαβαίνουμε από τα συμφραζόμενα, ότι συνέβη όχι απλά δεν τον πτοεί αλλά του δίνει κίνητρο να προχωρήσει με δικό του κόμμα.

Τη δική του πορεία λοιπόν πρόκειται να χαράξει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία», και στο πλευρό του όπως ανακοίνωσε θα έχει και την Αφροδίτη Λατινοπούλου την οποία ανακοίνωσε χθες ως αντιπρόεδρο του κόμματός του «Εθνική Συμφωνία».

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου».