«Αυτό το βλήμα θα το μαζέψει κανείς;» - Η οργή του κόσμου για τις εικόνες ντροπής από live του Snik

Χαμός στο Twitter!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό το βλήμα θα το μαζέψει κανείς;» - Η οργή του κόσμου για τις εικόνες ντροπής από live του Snik

Τον γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από απίστευτες εικόνες ξύλου σε κλαμπ της Κατερίνης, όπου έκανε live εμφάνιση ο Snik. Όπως λένε οι πληροφορίες ο γνωστός trapper την ώρα που τραγουδούσε, αντιλήφθηκε να γίνεται καυγάς κάτω από την σκηνή, κατέβηκε και άρχισε να συμμετέχει και εκείνος.

Η οργή του κόσμου στο Twitter για τον Snik

Ο κόσμος αποδοκίμασε εντελώς την πράξη αυτή, και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, αποδοκίμασε με όχι τόσο κόσμια λόγια τον καλλιτέχνη, μιλώντας για έλλειψη παιδείας αλλά και για το ότι δεν αποτελεί σωστό πρότυπο στο κοινό του με αυτά τα πλάνα.

Δεν ντράπηκε ούτε στο Λούβρο - Η κίνηση του που προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στο μουσείο

O traper Snik η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει στο να προκαλεί πολλές φορέςμε τα κατορθώματά του είτε τραγουδάει πάνω σε κάποια σκηνή είτε όχι. Αυτή τη φορά αιτία ήταν ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram, από τις διακοπές του στην Γαλλία όπου φαίνεται ο ίδιος να καπνίζει μέσα στο Λούβρο με fullface, το οποίο προφανώς και απαγορεύεται. Ο ίδιος βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τη σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου για στιγμές χαλάρωσης.

Μόλις πριν από λίγο καιρό ήταν που την ώρα που η τροχαία τον έγραφε για υπερβολική ταχύτητα εκείνος έπινε και τραβούσε βίντεο, ενώ νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το άγριο ξύλο με τον Light στα MAD VMA που πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αυτή τη φορά φαίνεται πως βρήκε νέο τρόπο να προκαλέσει και στο Παρίσι.

TAGS