'' Τι να κάτσεις να μαλώσεις...; '': Την ώρα που η τροχαία έγραφε τον Snik, εκείνος έπινε και τράβαγε βίντεο

Τι συνέβη αυτή τη φορά με τον γνωστό τράπερ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
'' Τι να κάτσεις να μαλώσεις...; '': Την ώρα που η τροχαία έγραφε τον Snik, εκείνος έπινε και τράβαγε βίντεο

Στην Πάτρα βρέθηκε εχθές ο Snik για μια ακόμη live εμφάνισή του. Στην επιστροφή του, βέβαια, σήμερα το μεσημέρι τον σταμάτησε η Τροχαία στον δρόμο για αυξημένη ταχύτητα. Ο γνωστός τράπερ μας έχει συνηθίσει βέβαια στο να προκαλεί με τα κατορθώματά του, μια με το beef του με τον συνάδελφό του Light, μια παίζοντας ξύλο σε μαγαζιά. Αυτή τη φορά την ώρα που οι αστυνομικοί ήταν εν ώρα καθήκοντος δε δίστασε να τραβήξει βίντεο για να το ανεβάσει στα Social media.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα δε δίστασε να ακυρώσει την εμφάνισή του σε βραδινό κέντρο της Κομοτηνής, αφού όπως έγινε γνωστό πήρε άλλη πτήση από τη συμφωνημένη, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει σε διακεκριμένη θέση κάτι που πυροδότησε έναν πόλεμο σχολίων μεταξύ των δύο πλευρών με τον τράπερ να τους χαρακτηρίζει ως μη επαγγελματίες.

Τι βίντεο ανέβασε στο instagram o Snik την στιγμή που τους έγραφε η τροχαία

Για καλή του τύχη, ο δημοφιλής τράπερ δεν ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά είχε βάλει έναν άλλον συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος ήθελε να απολαύσει τα ποτάκια του.

Την ώρα που οι άντρες της Τροχαίας έγραφαν κλήση στον οδηγό του, ο Snik δεν δίστασε να τραβήξει βίντεο για τα social media.
«Για αυτό παιδιά να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάτσεις να μαλώσεις;» είπε ο Snik στο βίντεο που μοιράστηκε στα Instagram Stories του.

Σε κατάμεστο club με τη νέα του σύντροφο - Ο Snik κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις με την καλλονή κοπέλα του

Τα νέα που γίνονται τελευταία γνωστά για τον Snik είναι πολύ ευχάριστα μιας και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μια γοητευτικής 23χρονης, την Γιώτα Ιωαννίδου. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην κρύβει τη σχέση του, καθώς έκαναν το πρώτο τους ταξίδι και όλοι κατάλαβαν πως ήταν μαζί.

Δεν έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά είναι πασιφανές, πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους και με ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik Tok επιβεβαιωθήκαμε πως είναι μαζί και το απολαμβάνουν. Μετά το Παρίσι έκαναν μια δημόσια κοινή εμφάνιση σε βραδινό μαγαζί της Αθήνας, με το κορίτσι να χαμογελάει στο πλάι του στο άκουσμα μιας μεγάλης επιτυχίας του τράπερ.

TAGS