«Κάποιοι πρέπει να είναι περισσότερο επαγγελματίες» - Γιατί ακυρώθηκε η εμφάνιση του Snik στην Κομοτηνή

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποιοι πρέπει να είναι περισσότερο επαγγελματίες» - Γιατί ακυρώθηκε η εμφάνιση του Snik στην Κομοτηνή

Τον χαμό έσπειρε για ακόμα μια φορά ο Snik, καθώς ενώ έκλεισε να εμφανιστεί σε ένα μαγαζί στην Κομοτηνή. Ο γνωστός τράπερ ταξίδεψε αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπουλη, αλλά δεν μετέβη ποτέ στην Κομοτηνή. Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η εκπομπή «Open Weekend» έριξε φως στην υπόθεση.

Στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος της επιχείρησης που θα εμφανιζόταν ο Snik (δείτε εδώ το χλιδάτο σπίτι του), Γουίλιαμ Χαμπίπ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο τράπερ ακύρωσε την εμφάνισή του μετά από ένα τεράστιο… αλαλούμ που έγινε με την πτήση του.

Τι συμβαίνει με την εμφάνιση του Snik στην Κομοτηνή

«Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα έκλεινε το εισιτήριο, όταν είδε την πρωινή πτήση η οποία δεν είχε διακεκριμένες θέσεις, ενημέρωσε το μαγαζί και το μαγαζί ενημέρωσε τον μάνατζερ του Snik (…) Ο μάνατζερ ενημέρωσε αργότερα το μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Snik ότι ο τραγουδιστής δεν πέταξε τελικά με την πρωινή πτήση, αλλά με την επόμενη, ώστε να υπάρχουν διακεκριμένες θέσεις», ανέφερε ο δικηγόρος της επιχείρησης.

«Το πρόβλημά του ήταν πως ούτε και στη δεύτερη πτήση η θέση του ήταν διακεκριμένη», συμπλήρωσε.

Ο Snik ενημέρωσε μέσω instagram για την ακύρωση της εμφάνισής του τονίζοντας πως: «Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες».

Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια, μιας και η προσωπικότητά του είναι αρκετά έντονη. Ο λόγος για τον Snik. Ο ίδιος ξέρει να παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, τόσο λόγω των τραγουδιών του που γίνονται αμέσως επιτυχίες, όσο και της προσωπικής του ζωής, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η κόντρα του με τον Light ήταν θέματα τα οποία συζητήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Χαμό προκαλούν όμως και οι αλλαγές που αποφασίζει να κάνει κατά καιρούς στον εαυτό του, με τον ίδιο να μην φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά του, τα οποία ομολογουμένως τα έχουμε δει σε αρκετές αποχρώσεις.

Αυτό όμως που λίγοι έχουν δει είναι φωτογραφίες του από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την αξέχαστη εποχή των Emo, οι οποίοι είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο looκ. Ανάμεσα σε αυτούς άνηκε όπως φαίνεται και ο Snik και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια αρκετά παλιά του φωτογραφία που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Χωρίς ίχνος τατουάζ, με πολύ πιο μακριά μαλλιά, τα οποία ήταν μάλιστα μισά βαμμένα ξανθά και μισά βαμμένα μαύρα και με μεγάλα σκουλαρίκια στα αυτιά.

Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo