Με χλιδάτο πρωινό για δύο στο μπαλκόνι - Η νέα ανάρτηση του Snik μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χλιδάτο πρωινό για δύο στο μπαλκόνι - Η νέα ανάρτηση του Snik μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Ο Snik φαίνεται πως περνάει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του, καθώς βλέπει τα τραγούδια του να απογειώνονται και να ακούγονται σε κάθε μαγαζί της χώρας, ενώ λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, προχώρησε τη ζωή του και πλέον στο πλευρό του βρίσκεται μία 23χρονη μελαχρινή καλλονή, την οποία μπορείς να δεις εδώ.

Οι δυο τους αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι και απολαμβάνουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, στην πιο ρομαντική πόλη, όμως η χλιδή δεν είναι κάτι που λείπει από την λίστα τους. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τράπερ ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ που φαινόταν από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, την ώρα που έτρωγε το πλούσιο πρωινό του.

Η νέα ανάρτηση του Snik από το Παρίσι

Ο ίδιος φορούσε την αγαπημένη του γκρι φόρμα, ένα ζευγάρι γυαλιά, αλλά και δερμάτινα γάντια, ενώ στο τραπέζι του, πέρα από τους χυμούς, τους καφέδες, τα πολύχρωμα κρουασάν, τα φρούτα, τα δημητριακά και τις μαρμελάδες, υπήρχε και ένα μπουκάλι λευκό κρασί το οποίο μοιράστηκε με την σύντροφό του.

Snik

Το χλιδάτο ξενοδοχείο που μένει στη Disneyland με τη νέα του σύντροφο - Πόσο κοστίζει μια βραδιά

Το νέο ζευγάρι λοιπόν, που θα είναι στα μέλια ακόμα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα απόλαυσε όμορφες στιγμές στη Disneyland. Μέσα από τα insta stories, που βλέπουμε να κάνει ο καθένας ξεχωριστά φαίνεται και το μοναδικό ξενοδοχείο, που επέλεξαν να μείνουν.

Πρόκειται για το άκρως χλιδάτο Disneys Hotel New York, art of Marvel το οποίο έχει θέα όλη την disneyland. Μέσα από φωτογραφίες, που εξασφαλίσαμε να βρούμε διαφαίνεται η εσωτερική πισίνα, τα τεράστια και ακριβά κρεβάτια, αλλά και όλη η πολυτέλεια της σουίτας, που επέλεξαν. Η διακόσμηση των δωματίων είναι εμπνευσμένη από το Μανχάταν και διακοσμημένα με πορτρέτα των Super Heroes της Marvel.

Για όσους θέλουν επίσης κάτι πιο έξτρα για τη διαμονή τους, η επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου πως κανείς μπορεί να διαλέξει και δωμάτιο με βεράντα, θέα στον κήπο ή οικογενειακό δωμάτιο καθώς ακόμα διατίθενται προσαρμοσμένα δωμάτια για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Να τονίσουμε εδώ επίσης πως για τους καλοκαιρινούς μήνες η βραδιά ξεκινάει από 862 ευρώ και φτάνει έως και 1.300 και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όσο περνάει ο καιρός η διαθεσιμότητα μειώνεται αισθητά.

Όσο για το φαγητό, ο επισκέπτης αξίζει να επισκεφτεί το εντυπωσιακό εστιατόριο και δοκιμάσει φρέσκα ιταλικά πιάτα, σερβιρισμένα στο πιο κομψό περιβάλλον διαφορετικά διατίθεται και ένας πολύ προσεγμένος μπουφές, απεριόριστης κατανάλωσης. Για μετά το γεύμα ή το δείπνο φυσικά και υπάρχει ένα άκρως οργανωμένο μπαρ με αμερικάνικα κοκτέιλς.

Δωμάτιο σνικ

Δωμάτιο σνικ

undefined

undefined

undefined

undefined

TAGS