Μελαχρινή και 23 ετών - Η κούκλα νέα σύντροφος του Snik μετά την Παπαγεωργίου

Δείτε φωτογραφίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελαχρινή και 23 ετών - Η κούκλα νέα σύντροφος του Snik μετά την Παπαγεωργίου

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ο χωρισμός του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το μοντέλο να έχει φύγει από την βίλα που συγκατοικούσαν. Παρόλο λοιπόν που δημοσιεύματα λόγω κοινών εμφανίσεων μαζί και με τη μαμά της να έλεγαν πως θα τα ξαναβρούν, ωστόσο, ο καλλιτέχνης γύρισε οριστική σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Soula Glamorous, ο Snik μετά το χωρισμό του είναι και πάλι σε σχέση με μελαχρινή Θεσσαλονικιά που είναι 23 ετών και εργάζεται στην εστίαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με insta stories που έχουν μοιραστεί οι δυο τους, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Παρίσι και υπάρχουν και αποδείξεις. Βέβαια, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Snik - Η νέα σύντροφός του

Ανάρτηση Snik

Ανάρτηση συντρόφου του Snik

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων, πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα και μετά τα ταξίδια της στο εξωτερικό, αποφάσισε να φτιάξε και πάλι τη ζωή της.

Φωτογραφίες της συντρόφου του Snik, Γιώτας

Snik νέα σύντροφος

Snik Γιώτα Ιωαννίδου σύντροφος

Snik χωρισμός σύντροφος

Οι σχέσεις Snik - Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό τους

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο φακός της εκπομπής Πρωινό την Μεγάλη Τετάρτη 20/4. Το γνωστό μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις φανερά ευδιάθετη ενώ αποκάλυψε για την σχέση της με τον Snik, μετά τις φήμες που φούντωσαν για επανασύνδεση λόγο του δείπνου τους, αλλά αναφέρθηκε και στο GNTM καθώς υπήρχαν εκείνοι που την ήθελαν να επιστρέφει στο κανάλι αλλά και στο πολυσυζητημένο πρότζεκτ μετά την απουσία της.

«Θα δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβριο, με ηρεμία και χαρά όλα θα γίνουν. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται. Με τον Snik είναι όλα καλά, είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι, ωραίο δεν είναι αυτό», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.