«Πατώνεις, δεν βλέπεσαι κακομοίρη» - Έκραξαν χωρίς τέλος τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Twitter

«Πάρε τα μονοψήφια και πορεύσου»«

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πατώνεις, δεν βλέπεσαι κακομοίρη» - Έκραξαν χωρίς τέλος τον Γιώργο Λιάγκα οι χρήστες του Twitter

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός καθώς το πρωί της Δευτέρας 5/9 η εκπομπή «Το Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ την έναρξη). Συγκεκριμένα, μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας της εκπομπής) από τον σταθμό του Αμαρουσίου στο δυναμικό προστέθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Ωστόσο, όπως είδαμε τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα της εκπομπής δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά (δείτε εδώ αναλυτικά). Όπως είναι λογικό, το δίδυμο Λιάγκας και Δούκισσα μέχρι στιγμής φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα καθώς οι περισσότεροι περίμεναν πως και πως να δουν πώς θα πάει.

Έτσι, οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να μοιραστούν τις δικές τους απόψεις καθώς σύμφωνα με τα περισσότερα tweets που έχουν δημοσιευτεί, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι υποστήριξαν πως η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά είναι αρκετά αισθητή καθώς αν και είναι ακόμη νωρίς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

"Κόλαφος" οι χρήστες στο Twitter με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο "Πρωινό"

Το σχόλιο του Λιάγκα για το όνομα της εκπομπής της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Ο ΑΝΤ1 έκανε κάλεσμα στους δημοσιογράφους ώστε να συζητήσουν με τους συντελεστές του Πρωινού λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα με την Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, αλλά και τη συνεργασία του με την Δούκισσα Νομικού που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

«Στην τηλεόραση νόμιζα πως ο νικητής είναι ένας. Αλλά έκανα λάθος. Όλες οι εκπομπές να πάνε καλά. Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδαμινό ρόλο. Κάπως θα λεγόταν που θα είχε μια σχέση με την πρωινή ζώνη. Παίζει κανένα ρόλο ο τίτλος; Τα πρόσωπα παίζουνε. Και η Φαίη είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο. Από τις καλύτερες παρουσιάστριες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία, προφανώς στη Φαίη και σε εμάς και σε όλες τις εκπομπές» είπε σχετικά με τη Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την Δούκισσα Νομικού: «Έτσι θα κυλήσει το Πρωινό. Και η ίδια η Δούκισσα δε θέλει, αλλά και εμείς. Δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε αυτό το κομμάτι το δημοσιογραφικό. Η Δούκισσα θα μπαίνει στο κομμάτι που θα έχει πιο ανάλαφρα θέματα, γιατί υπάρχουν και αυτά. Και σε όλα τα γυναικεία θέματα».