«Δεν το αντέχω» - Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό του «Πρωινού» την Δούκισσα Νομικού

Οι πρώτες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν το αντέχω» - Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό του «Πρωινού» την Δούκισσα Νομικού

Πως και πως περίμεναν να δουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό» μετά από την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 μετά από 9 χρόνια. Όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε μόνος χωρίς να είναι δίπλα του η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:20 ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Δούκισσα Νομικού όπου μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες στον ΑΝΤ1 Δούκισσα». Από την άλλη, η ίδια η οποία έλαμπε από την χαρά της δεν δίστασε να αναφέρει:

«Καλημέρα και από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά, νιώθω ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου εδώ στον ΑΝΤ1. Το ξέρω πως με αγαπάτε. Καλημέρα και σε εσάς από το σπίτι. Χαίρομαι πολύ που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας»

«Επειδή ρωτάνε όλοι. Πες γιατί δε θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να απαντά με χιούμορ: «Γιατί δε θέλω να σε βλέπω από τις 9:50. Δε θα το αντέχω».

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό»

«Δεν με φοβίζει καθόλου η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά»

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου έκανε σήμερα πρεμιέρα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Πρωινό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη, χαμογελαστή και ευγενική μιας και δεν δίστασε να απαντήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού απάντησε: «Δεν με φοβίζει καθόλου η σύγκριση. Είμαι ενθουσιασμένη. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω καλή επιτυχία σε όλες τις εκπομπές μέσα από την καρδιά μου. Θα είμαστε μαζί σε αυτό. Καλή μας αρχή».