Η Χρηστίδου κατακεραύνωσε χωρίς τέλος τον Λιάγκα - «Θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και...»

Τοποθετήθηκε on air για την στάση που είχε στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Πρωινό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χρηστίδου κατακεραύνωσε χωρίς τέλος τον Λιάγκα - «Θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και...»

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε πρεμιέρα με την Σίσσυ Χρηστίδου να είναι άκρως ανανεωμένη ενώ φαινόταν πως έχει αδυνατίσει αρκετά.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή προβλήθηκε και η στάση που κράτησε ο Γιώργος Λιάγκας στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Πρωινό αφού δεν μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν έξω από το στούντιο.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Δε μίλησε και δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί, εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση».

Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα «καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι;». Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα Νομικού είπε δύο λόγια. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις.

Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες «παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια» και φεύγεις. Αυτό εννοώ.

Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις τις κάμερες. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος».

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού

Το επίσημο trailer του Πρωινού κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης 31/8 και όπως βλέπουμε αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Παρουσιαστής παραμένει ο Γιώργος Λιάγκας ενώ και επίσημα την θέση της Φαίης Σκορδά την έχει πια η Δούκισσα Νομικού.

Όπως λοιπόν παρατηρούμε από το διασκεδαστικό trailer, οι δύο παρουσιαστές φαίνεται να έχουν ήδη χημεία μεταξύ τους ενώ μάλιστα βλέπουμε πως στο δυναμικό της ομάδας είναι πια και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την οποία είχε διεκδικήσει και η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή της.

Όλα φαίνονται λοιπόν πανέτοιμο και το Πρωινό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5/9!