''Μόνο εσύ μας έλειπες'' - Το twitter έκραξε ανελέητα τις ''πονεμένες'' διαγωνιζόμενες του GNTM 5

''Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ περάστε από το Next Top Model

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μόνο εσύ μας έλειπες'' - Το twitter έκραξε ανελέητα τις ''πονεμένες'' διαγωνιζόμενες του GNTM 5

Μπορεί η κριτική επιτροπή να έχει βάλει σκοπό ζωής να προωθήσει το διαφορετικό στη φετινή σεζόν του GNTM, ωστόσο μεγάλη μερίδα τηλεθεατών δε φαίνεται να χαίρονται και ιδιαίτερα με τις επιλογές τους. Και αυτό γιατί πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που πάνε στην οντισιόν και δεύτερη και τρίτη φορά, λένε μια δακρύβρεχτη ιστορία, με το πλατό να συγκινείται και να παίρνουν το πολυπόθητο ναι. Με αφορμή αυτό στο twitter ξέσπασε ''πάρτι'' και χθες, κατηγορώντας την κριτική επιτροπή ότι με αυτά που κάνουν στερούν θέσεις σε φρέσκα κορίτσια.

Κάτι οι επιλογές τους, κάτι οι άγριοι καυγάδες μεταξύ της κριτικής επιτροπής, μεικτά είναι τα συναισθήματα μέχρι στιγμής μετά την πρεμιέρα. Όπως αποκάλυψε πάντως ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του ο καυγάς με την Χατζηπαντελή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα θα ακολουθήσουν.

Έτσι δίκασαν στο Twitter τις παίκτριες του GNTM με τις πονεμένες ιστορίες

Yπήρχαν πάντως και οι διαφορετικές που δεν πέρασαν

Αμέσως μετά την διαγωνιζόμενη που σύμφωνα με την Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζει στον σύντροφό της, μπροστά από τους κριτές του GNTM 5 στάθηκε η 59χρονη Μαρία.

Η ίδια θέλησε να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τους άλλους, μιας και ασχολείται με την ψυχολογία, ωστόσο δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της, μιας και φαίνεται πως μπήκε με αρκετή φόρα, κάτι που δεν της βγήκε σε καλό.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη τόνιζε πως θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, με την Σοφία Χατζηπαντελή να ενοχλείται και να της απαντά πως πρέπει καλύτερα να πάει διακοπές. Φυσικά, αυτό δεν έμεινε εκεί, μιας και η πρώτη απάντησε στην κάμερα πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Τελικά, δεν έπεισε τους κριτές και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.