GNTM 5: "Αυτή μοιάζει με το αγόρι μου" - Η επική ατάκα της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη

Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Το νέο επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 20/9 με την κριτική επιτροπή να παίρνει τις θέσεις της και να περιμένει να γνωρίσει τα επίδοξα μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα στεφθεί νικητής σε μερικούς μήνες (δείτε εδώ όσα είδαμε χθες στην πρεμιέρα).

Η δεύτερη μάλιστα διαγωνιζόμενη που μπήκε "ταλαιπώρησε" πολύ τους κριτές, μιας και δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ δεν φαίνεται να τους έπεισε πως αυτό είναι το όνειρό της, μιας και οι απαντήσεις της για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον δεν ήταν διόλου ικανοποιητικές. Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά, είχε έντονες αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση ή όχι.

Η επική ατάκα της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη στο GNTM 5

Ωστόσο, όλοι επισήμαναν πόσο όμορφη κι εντυπωσιακή είναι, μιας και είναι ένα 1,83 στο ύψος! Μάλιστα, όταν η Εβελίνα πλησίασε τους κριτές για να δουν πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν δίστασε να πει πως η διαγωνιζόμενη μοιάζει με το... αγόρι της, κάτι που έκανε τους υπόλοιπους να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Τελικά, η Εβελίνα κατάφερε και έπεισε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφός της;

Το κορίτσι αυτό, η Σοφία Χατζηπαντελή, ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει τα πάνω κάτω. Ήδη μετά την πρεμιέρα που έκανε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας 19/9 έχει αρχίσει να συζητιέται το όνομά της (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter), οπότε όπως καταλαβαίνετε δε μπορούσαμε να μην ψάξουμε πράγματα για την ζωή της!

Το διάσημο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου από το 2019. Πρόκειται για ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως βλέπουμε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας στο Instagram.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή