«Μια κατηγορία μόνος του» - Ξεσάλωσε το Twitter με την "εισβολή" του Στέλιου Μάινα στον Σασμό

Επικά τα tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μια κατηγορία μόνος του» - Ξεσάλωσε το Twitter με την

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/9) στον Σασμό, ο γνωστός ηθοποιός, Στέλιος Μάινας ο οποίος υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη (δείτε πόσα χρήματα παίρνει), μπήκε και επισήμως. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που τον συνάντησε μετά από την επιστροφή του στην Κρήτη ήταν ο καρδιακός του φίλος, παπά Μιχάλης.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος ανακοίνωσε στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση. Φυσικά οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Από την άλλη, η άφιξη του γνωστού ηθοποιού δεν μπόρεσε να μην μείνει ασχολίαστη και από τους χρήστες στο twitter καθώς έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το καλοσώρισμα ήταν θερμό μιας και τον αποθέωσαν.

Τα σχόλια στο Twitter με την εισβολή του Στέλιου Μάινα στον Σασμό

Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού του Σασμού, Στέλιου Μάινα

Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας από του νέους ηθοποιούς του Σασμού, ο οποίος μπαίνει απόψε 21/9 στην σειρά και πρόκειται να φέρει τεράστια ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών (δείτε τις σημερινές εξελίξεις). Η είδηση μάλιστα, πως θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική επιτυχία του ALPHA, έφερε μεγάλη χαρά στους φανς, καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο ηθοποιό με μεγάλη καριέρα.

Μπορεί να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και αργότερα να τελείωσε τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1982, ωστόσο η υποκριτική ήταν εκείνη που τον τράβηξε. Στα μετέπειτα χρόνια, εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλά από τα κεντρικά και περιφερειακά Θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ», ενώ το 2015 κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ρόλο του στην ταινία «Τετάρτη 04:45».

Στο πλευρό του όμως για να τον στηρίζει έχει εδώ και πολλά χρόνια την σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο τον Ιωσήφ.

Ο λόγος για την Κάτια Σπερελάκη, η οποία έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, που είναι και οι πιο πρόσφατες συνεργασίες της, με τελευταία την παράσταση Ο κήπος (2018), στην τηλεόραση με παράδειγμα την Ανατομία ενός εγκλήματος: Αρραβώνες (1993 ΑΝΤ1) και τα Μαύρα μεσάνυχτα (2008 Mega), αλλά και στον κινηματογράφο με μία ταινία από αυτές την λεγόμενη Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011).

Στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης πήρε μέρος στο επεισόδιο "Αγάπης αγώνας άγονος", όπου υποδύθηκε την Αλεξάνδρα, μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που είχε αρραβωνιαστεί των Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Στέλιος Μάινας σύζυγος