Παγιδευμένοι: «Ο Χριστός και η Παναγία και το Άγιο Πνεύμα μαζί» - "Σκοτωμός" στο Twitter για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Έχει προκαλέσει πατατράκ στον γυναίκειο πληθυσμό με τον νέο του ρόλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Ο Χριστός και η Παναγία και το Άγιο Πνεύμα μαζί» -

Πρεμιέρα έκανε πριν μερικές μέρες η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι (δείτε εδώ τι νούμερα κάνει) και ο πρωταγωνιστής είναι ο αγαπημένος Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος αποτελεί τον έρωτα τον περισσότερων γυναικών και όχι αδίκως.

Η υπόθεση της σειράς έχει να κάνει με μία δολοφονία που ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων, εγκλωβίζοντάς τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων. Παγιδευμένοι στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση. Σ' αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε, μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα.

Το όνομα του γνωστού ηθοποιού λοιπόν κάθε βράδυ που προβάλλεται η σειρά γίνεται νο1 trend στο Twitter, με τους χρήστες και δε τις γυναίκες να "τρελαίνονται" όσο τον βλέπουν στην τηλεόραση, σε έναν τέτοιο μάλιστα ρόλο, αυτόν του δικαστή.

Τα tweets για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη που συμμετέχει στους Παγιδευμένους

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/3, και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός, δεν επιλέγει να μιλάει πολύ και να προβάλλεται από τις κάμερες, ωστόσο όταν το κάνει είναι πάντα μετρημένος και to the point σε όσα αναφέρει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση αλλά και σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζαν πολλοί, καθώς κινδύνευσε η ζωή του έπειτα από ιατρικό λάθος που είχε γίνει στο παρελθόν.

«Μου λείπει η τηλεόραση και ο ρυθμός της καθημερινότητας με τα γυρίσματα, αλλά μου αρέσει κι αυτή η ηρεμία που υπάρχει» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για την αποχή του από την τηλεόραση φέτος.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.