Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι στην τηλεόραση - «Ήταν φέτος να...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι στην τηλεόραση - «Ήταν φέτος να...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για την καριέρα του ως ηθοποιός αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Είμαι καλά, είμαι ήσυχα, μετά από 4 χρόνια που το ξυπνητήρι χτυπούσε στις 05.00, φέτος είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Όσο μου άρεσε η χαλάρωση, άλλο τόσο μου έλλειπε και όλο αυτό που υπήρχε, το ξύπνημα, οι υποχρεώσεις. Πλέον είμαι στη φάση της απόλαυσης, έχω μόνο το θέατρο το βράδυ.

Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φύγω εκτός κέντρου. Δεν οδηγώ οπότε το κέντρο είναι μια safe λύση. Δε έχω την οδική συμπεριφορά, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν οδηγώ. Χρησιμοποιώ πολύ ταξί, παλιότερα χρησιμοποιούσα και ΜΜΜ.

Και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν καταπιεζόμουν θα οδηγούσα αλλά δε μου έλειψε ποτέ τίποτα. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Σίγουρα θέλω να υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης, να ξεφεύγω». Χρησιμοποιώ το Instagram. Θέλω να είναι κάτι σαν άλμπουμ φωτογραφιών, όχι να ανεβάζω συνέχεια τα πάντα.

Σε σχόλια και μηνύματα απαντώ αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα. Ήταν φέτος να είμαι σε μια σειρά, αλλά λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών ακυρώθηκε τελευταία στιγμή».

"Έπεσε" το Instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανέβασε!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ο νέος μας αγαπημένος ηθοποιός - καρδιοκατακτητής. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το "Τατουάζ" αν και είχε σημειώσει και άλλες παλαιότερες επιτυχίες. Αναμφίβολα έχει κλέψει χιλιάδες καρδιές -και δικαιολογημενα- και δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Φέτος έχουμε την ευκαιρία να τον απολαμβάνουμε στη καινούργια σειρά του Alpha "Αγγελική". Ο ηθοποιός υποδύεται τον Μιχάλη Ζάχου, τον επιστάτη στα κτήματα και τους στάβλους της οικογένειας Αργυρού. Εργατικός, ευγενικός και πιστός σ’ αυτούς που αγαπά. Αρρενωπός και στιβαρός, ένας άνδρας παλιάς κοπής που σέβεται και απαιτεί τον σεβασμό. Ζει μια ήρεμη ζωή δίπλα στην Κατερίνα, την αρραβωνιαστικιά του. Αυτός την φροντίζει και την προστατεύει, αυτή ευαίσθητη και τρυφερή τον κοιτά με λατρεία και προσδοκά να κάνει οικογένεια μαζί του. Ο ερχομός της Αγγελικής έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και αναστατώνει την ηρεμία της ζωής του. Σαν κεραυνός, βέβαια, έρχεται και η εγκυμοσύνη της Κατερίνας!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποφάσισε να τρελάνει τις θαυμάστριές του και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες του χωρίς να φοράει μπλούζα και φυσικά τα σχόλια και πάλι έπεσαν βροχή. Οι φωτογραφίες του απέσπασαν 24 χιλιάδες likes!