Αποκλειστικό - Εγκυμοσύνη «βόμβα» στην Αγγελική

Φέρνει τα... πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό - Εγκυμοσύνη «βόμβα» στην Αγγελική

Τη στιγμή που ο Μιχάλης και η Κατερίνα αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, έπειτα από 17 χρόνια, η Κατερίνα ανακοινώνει πως στα σπλάχνα της μεγαλώνει το παιδί του. Η εγκυμοσύνη στην σειρά Αγγελική, σκάει σαν «βόμβα».

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Μιχάλης δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του για την Αγγελική, από τη στιγμή που την αναγνώρισε στο σπίτι των Αργυρών. Δεν ήταν λίγες οι φορές που της ζήτησε να είναι στο πλάι της για να την προστατεύει, ενώ άλλες τόσες της εκδήλωνε την αγάπη του απροκάλυπτα. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να χωρίσει την επί πολλά χρόνια αρραβωνιαστικιά του, Κατερίνα, καθώς δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό του εκείνη, τη «Μαργαρίτα» που τον εγκατέλειψε χωρίς προφανή λόγο, πολλά χρόνια πριν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA θα δούμε την Αγγελική να είναι ξανά με τον παιδικό της έρωτα, τον Μιχάλη. Ο λόγος μάλιστα που θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του είναι πως από τη στιγμή που θα γίνει γνωστή η σχέση τους, ακόμα και να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της η Αθηνά, εκείνη δεν θα είναι αναγκασμένη να φύγει από το σπίτι των Αργυρών. Γεγονός που θα της επιτρέψει να μεθοδεύσει την εκδίκησή τους προς τους τέσσερις βιαστές της. Το σχέδιό της προχωράει κανονικά και όλοι δείχνουν να χαίρονται με την ευτυχία τους, μέχρι τη στιγμή που.

Μια αποκάλυψη "φωτιά" επίσης έγινε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αγγελική» από πρωταγωνιστή. Όπως έκανε γνωστό, σε οριακό σημείο θα φτάσει η σχέση 3 ηθοποιών.

Αγγελική νέα επεισόδια alpha

Το παιδί είναι του Μιχάλη!

Η εγκυμοσύνη της Κατερίνας δεν θα φανεί αμέσως, όμως θα γίνει γνωστή στο σπίτι των Αργυρών. Ο πρώτος μάλιστα που θα το μάθει θα είναι ο Δημήτρης, με τον οποίο η Κατερίνα έχει αρχίσει να έρχεται κοντά, έπειτα από συζητήσεις. Εκείνος βλέποντάς τη να έχει ναυτίες, «μαντεύει» πως ίσως να είναι έγκυος, γεγονός που εκείνη αργότερα θα του επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, Μιχάλης και Αγγελική θα ταραχτούν όταν μάθουν πως η κοπέλα έχει στα σπλάχνα της το παιδί του πρώην αρραβωνιαστικού της. Πιο συγκεκριμένα, θα φέρει ένταση και νέους τσακωμούς, καθώς η Αγγελική θα προσπαθήσει να πείσει τον Μιχάλη να σταθεί όπως οφείλει στο πλευρό της Κατερίνας, ενώ εκείνος δεν θα θέλει να τη χάσει για δεύτερη φορά από τη ζωή του.

Οπως είναι αναμενόμενο, αντιδράσεις θα υπάρξουν και από τη μητέρα του Μιχάλη, τη Λένα, που αφενός αγαπάει πολύ την πρώην αρραβωνιαστικιά του και θέλει να τη δει ξανά στο πλευρό του, και αφετέρου θεωρεί πως είναι αμαρτία ένα παιδί να μη μεγαλώνει και με τους δύο γονείς του. Μιχάλης και Αγγελική χωρίζουν οριστικά, θέτοντας έτσι περισσότερα ερωτήματα στην οικογένεια των Αργυρών. Ο Μιχάλης όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα...