Σμύρνη μου αγαπημένη: «Τι υπέροχη αισθητική που έχει αυτή η ταινία» - Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα από το Twitter

«Η Μιμή Ντενίση πραγματικά μεγαλούργησε με αυτό το έργο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @mimi_denissi
Instagram/ @mimi_denissi

Το βράδυ της Πέμπτης (22/9) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε για πρώτη φορά, η υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, αφού έκανε τον κύκλο της ως ταινία έγινε και μίνι σειρά 4 επεισοδίων όπου κατάφερε να καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές μιας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter όπου είναι εκεί για κάθε γεγονός μιας και δεν αφήνουν τόποτα ασχολίαστο, τόνισαν πως η σειρά, «Σμύρνη μου αγαπημένη» ήταν μια από τις καλύετερες που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Δείτε επίσης ποια άλλη σειρά αποθέωσαν στην πρεμιέρα.

Η αποθέωση στην πρεμιέρα για την σειρά, «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» είναι και ο Μπουράκ Χακί

Ο διάσημος και φιλέλληνας Τούρκος ηθοποιός έχει πολύ ιδιαίτερους δεσμούς με τη χώρα μας. Εδώ και πολλά χρόνια κάνει τακτικά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη, ενώ διατηρούσε δεσμό με το μοντέλο Χαρά Παππά από το GNTM. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα βρέθηκαν.

Ο Μπουράκ στην ταινία είναι υπηρέτης μαζί με τον πατέρα του σε μια ελληνική οικογένεια της Σμύρνης. Με το ξέσπασμα του κινήματος των Νεότουρκων γίνεται μέλος του στρατού του Κεμάλ. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε, όταν η καλή του φίλη Μιμή Ντενίση τού έστειλε το σενάριο: “Το διάβασα και μου άρεσε, έκλαψα…”.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Μπουράκ Χακί Σμύρνη μου αγαπημένη

Κάποια στιγμή είχε γραφτεί πως είχες ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία σου. Είναι κάτι που το ξεπέρασες;

Όλοι μας κάποια στιγμή περνάμε κάποια προβλήματα με την υγεία μας. Είχα ένα θέμα με την καρδιά μου, που δεν είναι τώρα σημαντικό. Ίσως, όμως, μετά από χρόνια να χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στην αορτή της καρδιάς που μάλλον οφείλεται στο DNA μου, δεν ξέρουμε πώς έχει προκληθεί.

Kάνεις κάποια ειδική διατροφή, γυμνάζεσαι για να είσαι πάντα σε καλή κατάσταση;

Προσέχω την πίεσή μου, τη διατροφή και την άσκησή μου και κάνω πολύ τακτικά check up.

Αυτές τις μέρες, στα διαλείμματα των γυρισμάτων, έχεις γυρίσει σχεδόν όλο το νησί. Σου αρέσει η Μυτιλήνη;

Πάρα πολύ! Πριν έρθουμε εδώ για τα γυρίσματα, είχαμε ξεκινήσει στη Χίο και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στο νησί. Μου αρέσουν αρκετά μέρη στην Ελλάδα όπως η Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτομαι πολύ συχνά, η Ρόδος και η Σαντορίνη, αν και η δεύτερη είναι πολύ τουριστική για τα δικά μου γούστα!

Πώς αντέδρασαν στην Τουρκία με τη συμμετοχή σου σε αυτή την ταινία, που αναφέρετε σε ένα πολύ ευαίσθητο ιστορικό θέμα και για τους δύο λαούς;

Στην πατρίδα μου δεν γνωρίζουν ακόμα για την ταινία, μάλλον θα το πληροφορηθούν από σήμερα και μετά! Νομίζω ότι θα αντιδράσουν πολύ καλά γιατί οι Τούρκοι και οι Έλληνες έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας.