''Ρε το έχετε καταλάβει ότι σας γλεντάει η Μποφίλιου;'' - Το twitter αποθεώνει τον Φοίβο Δεληβοριά για «Τα νούμερα»

Μπορεί να ξεκίνησε ως outsider αλλά η σειρά της ΕΡΤ σκίζει...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ρε το έχετε καταλάβει ότι σας γλεντάει η Μποφίλιου;'' - Το twitter αποθεώνει τον Φοίβο Δεληβοριά για «Τα νούμερα»

Μπορεί να είμαστε μόλις στο δεύτερο επεισόδιο, ωστόσο η νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα νούμερα» φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Αυτή την ώρα προβάλλεται το νέο επεισόδιο και ήδη στο twitter είναι πολύ ψηλά στα trends, με τους χρήστες να αποθεώνουν τόσο τον πρωταγωνιστή Φοίβο Δεληβοριά όσο και τη Νατάσα Μποφίλιου, αλλά και ευρύτερα όλη την παραγωγή για την ποιότητα και το τολμηρό της χιούμορ.

Στο επεισόδιο μάλιστα γκεστ έκανε και η Φαίη Σκορδά που πετάχτηκε λίγο από τον ΣΚΑΙ στην Κρατική τηλεόραση, προκειμένου να ντύσει με την παρουσία της την νέα πολλά υποσχόμενη σειρά. Μάλιστα θα την δούμε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο, που της ταιριάζει ''γάντι''.

Αποθέωση στο Twitter για «Τα νούμερα» και κυρίως...για τη Νατάσα Μποφίλιου

Τι νούμερα έκαναν τα...«Νούμερα» στο πρώτο επεισόδιο

Η νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή (16/9) και το κοινό έδειξε την προτίμησή του από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (δείτε εδώ το αποθεωτικά σχόλια του Twitter για το πρώτο επεισόδιο). Από ότι φαίνεται ακόμη ο κόσμος δεν έχει πάρει πρέφα για τη σειρά πρόκειται, αφού όποιος την έχει δει έχει μείνει έκπληκτος με την ποιότητα και το έξυπνο χιούμορ που την χαρακτηρίζει.

Μία κωμωδία με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και έξυπνο χιούμορ, έρχεται για να κερδίσει το κοινό. Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς) είναι ένας 45άρης τραγουδοποιός που τα πράγματα δεν του πηγαίνουν και τόσο καλά τελευταία. Έχει να κάνει επιτυχία αρκετά χρόνια, και το ξαφνικό σουξέ που έχει με το παιδικό τραγούδι «Το κροκοδειλάκι» μάλλον του προκαλεί αμηχανία, παρά χαρά.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε βέβαια η σειρά στο Twitter δεν αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, «Τα Νούμερα», σημείωσαν κατά μέσο όρο... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr