«Δείχνει αλήθειες που πονάνε» - Αποθέωσε το Twitter την νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ΣτΟργή

Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δείχνει αλήθειες που πονάνε» - Αποθέωσε το Twitter την νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ΣτΟργή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Στοργή και όπως φαίνεται καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας λεπτό, κάτι που περιμέναμε να γίνει, μιας και ήδη το trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες ήταν συγκλονιστικό.

Η κόρη της Μάρως, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στη Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση…

Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση. Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω σειρά τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τις ερμηνείες και τις σκηνές.

Τα tweets για την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, ΣτΟργή

Η αποκάλυψη του Παπαζήση για τον ρόλο του στη στΟργή

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για την επιμέλεια του γιου του με την Βανέσσα Αδαμοπούλου, παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τηλεθεατή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συγκεκριμένη συνεργασία στην σειρά Ψέματα αλλά και για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, στΟργή.

Πείτε μας για την αινιγματική φιγούρα που ονομάζεται Πέτρος Δημακέας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, με τους οποίους δεν είχαμε συνεργαστεί και δεν τους ήξερα, όπως ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκικαπέππας, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Χρήστος Λούλης.

Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Είχα εντυπωσιαστεί εξαρχής από το σενάριο, δεν μπήκα στη διαδικασία να δω ξένα φορμάτ. Επειδή είμαι ένας ηθοποιός φαν τέτοιων δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα, διαβάζοντας το ρόλο του Πέτρου Δημακέα χάθηκα μαζί του. Δυσκολεύτηκα όσο ποτέ, τουλάχιστον τηλεοπτικά, να προσεγγίσω αυτό το ρόλο. Είναι μια αινιγματική φιγούρα. Ο άνθρωπος-κλειδί σε αυτή την ιστορία των δώδεκα επεισοδίων».

Η αποκάλυψη του Παπαζήση για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Αυτός που έφερε αλλαγές στην πορεία της Έλενας...

«Μόνο αλλαγές; Είναι ο άνθρωπος που τον έβαλαν οι σεναριογράφοι συνειδητά για να διαλύσει τα πάντα στη σειρά».

Την επόμενη σεζόν έχετε και κάποιες συνεδρίες με την ψυχίατρο... Μαρία Ναυπλιώτου στη νέα σειρά «στΟργή» στον ΣΚΑΪ;

«Είναι μια μικρή εμφάνιση τεσσάρων επεισοδίων. Επίσης, έζησα εξαιρετικές συνεργασίες με ανθρώπους που δεν είχα δουλέψει. Πολύ ωραίος ρόλος σε μια σειρά που μπορεί να είναι ξένο φορμάτ, αλλά είναι τόσο επίκαιρη.

Παίζω έναν τύπο, τον Ιωάννη, που είναι παντρεμένος με την Ειρήνη -την υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου-, έχουν δύο παιδιά και έχει δυσκολία στη διαχείριση θυμού, με αποτέλεσμα την ενδοοικογενειακή βία. Είμαι χαρούμενος, γιατί οι δυο τηλεοπτικές επαφές μου έχουν να κάνουν με επίκαιρα θέματα».