«Και νόμος να μην υπήρχε...» - Η απόφαση Παπαζήση και Αδαμοπούλου για τον γιο τους μετά τον χωρισμό

Μιλάει πιο άνετα για το διαζύγιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και νόμος να μην υπήρχε...» - Η απόφαση Παπαζήση και Αδαμοπούλου για τον γιο τους μετά τον χωρισμό

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 7/7 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη ζωή του και τα επαγγέλματα, που έχει κάνει μέχρι σήμερα μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον γιό του.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει αποκτήσει ένα παιδί με την Βανέσα Αδαμοοπούλου, με την οποία μπορεί να μην ζουν πια μαζί, έχουν επιλέξει ωστόσο έναν πολύ όμορφο και πολιτισμένο τρόπο για να μεγαλώσουν το αγόρι τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πως εφαρμόζουν την συνεπιμέλεια, ως τον πιο δίκαιο και ιδανικό τρόπο, για να μην στερείται το παιδί κανενός γονέα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για την συνεπιμέλεια του παιδιού του

«Το καλύτερο νέο ήταν ότι πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».

«Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου -δείτε εδώ το σπίτι που έμεναν- και στον ερχομό του γιου του.

«Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα.

Δεν έχω τύψεις ως πατέρας. Δεν είμαι ο μπαμπάς που δεν έχω δώσει ώρες από αμέλεια. Θα έδινα για το παιδί μου τα πάντα. Αν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου έλεγε ο μικρός «Μπαμπά θέλω να σε δω τώρα» και έκλαιγε, θα γυρνούσα από τη Νέα Υόρκη.

Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.