«Μας χαλάς...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παπαζήση για την αντίδραση του πατέρα του στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός

«Περίμενε να πάω μαζί του...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μας χαλάς...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Παπαζήση για την αντίδραση του πατέρα του στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός

O Ιωάννης Παπαζήσης- ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τους άφησε όλους άφωνους - παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/7. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δουλειά στην οικοδομή με τον πατέρα του, την συνεπιμέλεια του παιδιού αλλά και την αναγνωρισιμότητα στην κάμερα της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου είπαν φίλοι να γίνω ηθοποιός, όταν το είπα στους γονείς μου το πήραν παράξενα. Ο πατέρας μου περίμενε να πάω μαζί του στην οικοδομή. “Μας χαλάς τη βόλεψή μας” μου είχε πει. Δούλευα πολλά χρόνια στην οικοδομή με τον πατερά μου, καφέ, delivery».

Για την πατρότητα μίλησε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός. «Το καλύτερο νέο ήταν ότι, πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε», δήλωσε.

Για την δημοσιότητα και την διαχείρισή της, ο Γιάννης Παπαζήσης υπογράμμισε πως, «δεν ζω τη ζωή μου με βάση τον τύπο, δεν καθορίζει αυτό την ζωή μου. Υπήρχε δημοσίευμα που με εκνεύρισε, αλλά ως εκεί, φοβήθηκα να τα βάλω με έντυπα».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης συμμετέχει στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» που βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

«Έχω μείνει απλήρωτος από...»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 19/4 στο Mega Καλημέρα κάνοντας σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά στην καριέρα του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πριν εργαστεί το θέατρο σαν παιδί, πέρασε από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους.

Σήμερα είναι πολύ καλά, με όσα έχει κάνει καθώς αποκάλυψε ότι δεν έχει υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Έχει τον τρόπο του, όπου δεν αισθάνεται καλά να αποχωρεί και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που δεν έχει έρθει σε άβολη θέση.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά.

Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε στη συνέχεια: «Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί.

Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος». Κλείνοντας, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».