Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν Βανέσα Αδαμοπούλου - Ιωάννης Παπαζήσης πριν χωρίσουν

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν Βανέσα Αδαμοπούλου - Ιωάννης Παπαζήσης πριν χωρίσουν

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από μερικούς μήνες πως μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν και μάλιστα έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Το γεγονός έκανε γνωστό η εφημερίδα Espresso και ο Ηλίας Μαραβέγιας και χαρακτηριστικά, ανέφερε πως το ζευγάρι μένει χωριστά από τον περασμένο Νοέμβρη. Η τραγουδίστρια παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσωνα, ενώ ο ηθοποιός έχει νοικιάσει rbnb στην ίδια περιοχή.

Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί καλές σχέσεις μετά το χωρισμό του, αφού μαζί έχει αποκτήσει έναν γιο που σε λίγους μήνες θα γίνει 6 ετών.

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν μαζί Αδαμοπούλου - Παπαζήσης

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, ήταν και η Βανέσα Αδαμοπούλου με το γιο της. Θέλοντας να μπουν στο κλίμα των εορτών, άνοιξαν το δέντρο και το στόλισαν με πολλές μπαλίτσες και φωτάκια. Μάλιστα, θέλησε να μας το δείξει με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι που έμεναν Βανέσα Αδαμοπούλου - Ιωάννης Παπαζήση πριν χωρίσουν

Ενώ, λίγο αργότερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το γιο της σε πολύ τρυφερές τους στιγμές.

Βανέσα Αδαμοπούλου Ιωάννης Παπαζήσης γιος

Οι δηλώσεις του πρώην ζευγαριού σχετικά με το δημοσίευμα για το χωρισμό του

«Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά μου και τα οικογενειακά μου. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή η τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, όπως το παιδί της, κι όχι αυτά που γράφονται.

Δεν ζω ως καλλιτέχνης, είμαι ενεργός μπαμπάς για τον Ιάσονα, ξυπνάω στις 7 το πρωί, του ετοιμάζω σάντουιτς, τον πηγαίνω και τον παίρνω από το σχολείο. Δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου εκτός από τον Ιάσονα! Στο γιο μου συνάντησα αυτό που δεν είχα ποτέ, τον καλύτερο μου φίλο …», είχε αναφέρει ο ηθοποιός΄.