Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χώρισαν μετά από 15 χρόνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου

Ζουν χωριστά από τον Νοέμβρη

Χώρισαν μετά από 15 χρόνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου
News 05.04.2021 09:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν και μάλιστα έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Το γεγονός έκανε γνωστό η εφημερίδα Espresso και ο Ηλίας Μαραβέγιας. Χαρακτηριστικά, αναφέρει πως το ζευγάρι μένει χωριστά από τον περασμένο Νοέμβρη.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσας Αδαμοπούλου μετά το χωρισμό;

Η τραγουδίστρια παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσωνα, ενώ ο ηθοποιός της σειράς Αγγελική - δείτε τις σημερινές εξελίξεις - έχει νοικιάσει rbnb στην ίδια περιοχή.

Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, δεν απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί καλές σχέσεις μετά το χωρισμό του, αφού μαζί έχει αποκτήσει έναν γιο που σε λίγους μήνες θα γίνει 6 ετών.

Χώρισαν Ιωάννης Παπαζήσης Βανέσα Αδαμοπούλου

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση πριν χωρίσουν

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βανέσσα Αδαμοπούλου, «είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση. Δεν νομίζω ότι είμαι η ιδανική γυναίκα, το αντίθετο θα έλεγα. Παλεύω να είμαι καλή σύντροφος γιατί είναι κομμάτια που δεν τα έχω από φυσικού μου. Παρόλο που έχω μία σχέση αρκετά χρόνια και έχω κάνει οικογένεια, δεν ήμουν ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει οικογένεια. Παραδόξως έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που σαν άνθρωπος να πεις είμαι ταγμένος για αυτά».

«Τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Χαίρομαι για την επιτυχία του στο «Κόκκινο Ποτάμι». Είναι κάτι που του αξίζει», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγινε έξαλλος και άρχισε να σπάει αυτοκίνητο με μανία

Το «άδειασμα» του Ιωάννη Παπαζήση - «Μπορεί να μου γυρίσει πολύ άγρια το μάτι με το..»

Share