Αγγελική: Η Τζένη απειλεί πως θα αποκαλύψει την ταυτότητα της Αγγελικής

Όσα θα δούμε σήμερα 5/4 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Η Τζένη απειλεί πως θα αποκαλύψει την ταυτότητα της Αγγελικής

Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Σήμερα 5/4, θα δούμε την Τζένη να απειλεί την Αγγελική.

Όσα θα δούμε σήμερα στην Αγγελική του ALPHA

Δευτέρα 5 Απριλίου - Επεισόδιο 110

Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα αν δεν πείσει το Στέφανο να δεχτεί μια πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να του γίνει. Η Αγγελική αν και αντιλαμβάνεται πως η πρόταση αυτή θα είναι ζημιογόνα για την επιχείρηση του Στέφανου αναγκάζεται να συμφωνήσει υπό το βάρους του εκβιασμού. Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι από το νοσοκομείο όπου του έχουν περιποιηθεί τα τραύματα από το μαχαίρι και τον υποδέχεται η Κατερίνα.

Ο Νικόλας πηγαίνει στους Ζάχους και τους ρωτάει αν ξέρουν που κρύβεται ο Μιχάλης και εκείνοι αρνούνται πως ξέρουν το παραμικρό. Οι κινήσεις του Αποστόλη όμως τον βάζουν σε υποψίες και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να δει μήπως τον οδηγήσει στο Νικόλα. Η Σοφία ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών κι εκείνος τρελαίνεται. Η Αγγελική με τον Αποστόλη συναντούν τον Μιχάλη που είναι έτοιμος να διαφύγει χωρίς να ξέρουν ότι ο Νικόλας τους παρακολουθεί και έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

Παύλος και Τζένη σκοτώνουν τον Σταυριανό

Ο Σταυριανός μαθαίνει πως η Τζένη τον εκμεταλλεύεται

Η απόφαση της Τζένης να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος τόσο του Σταυριανού όσο και του Στέφανου έχει τραγικά αποτελέσματα, τα οποία πρόκειται να αλλάξουν για πάντα τη ζωή όλων και ειδικά τη δική της και του Παύλου. Εκείνη, όπως θα δούµε, δεν µπορεί να φανταστεί πως ο Σταυριανός θα µάθει την αλήθεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται ύστερα από µία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει ο άντρας µε τον Στέφανο. Τότε, ο Σταυριανός καταλαβαίνει το άσχηµο παιχνίδι που έπαιξε η Τζένη πίσω από την πλάτη του και πως όλο αυτό το διάστηµα τον εκµεταλλευόταν και αποφασίζει να την αντιµετωπίσει.

Αγγελική 5/4

Ο Σταυριανός νεκρός

Όπως θα παρακολουθήσουµε, πηγαίνει στο σπίτι της να της µιλήσει, αλλά εκεί βρίσκεται και ο Παύλος. Η κατάσταση πολύ γρήγορα εκτροχιάζεται και ο έλεγχος χάνεται. Ξεσπάει ένας µεγάλος καβγάς, ο οποίος έχει τραγική κατάληξη. Ο Σταυριανός είναι νεκρός. Ο Παύλος και η Τζένη σαστίζουν, καθώς όλα γίνονται µέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πτώµα του άντρα κείτεται µπροστά τους, αλλά κρατούν την ψυχραιµία τους, αφού πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει την Τζένη στα όριά της. Ο Παύλος, από την άλλη, προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.