Αγγελική: Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική

Όσα θα δούμε απόψε 31/3 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική

Στο νοσοκομείο θα δούμε πως θα μεταφερθεί ο Δημήτρης στην σειρά Αγγελική και η μητέρα του Αθηνά, θα τα βάλει με την Αγγελική που δεν ήταν κοντά του.

Τι θα δούμε σήμερα στην Αγγελική του ALPHA

Τετάρτη 31 Μαρτίου - Επεισόδιο 108

Ο Δημήτρης κατηγορεί τον Μιχάλη ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει. Ο Μιχάλης βγαίνει τρέχοντας και βρίσκει την Αγγελική στο δωμάτιό της να κοιμάται. Εκείνη σαστισμένη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί στο Μιχάλη και είναι μέσα στα αίματα αλλά και στην ίδια και πως βρέθηκε ξαφνικά να κοιμάται στο δωμάτιό της. Όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του Μιχάλη κι έτσι αναγκάζεται να το σκάσει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η Αθηνά προσεγγίζει τη Σοφία με σκοπό να την καλοπιάσει για να μη φύγει από το κτήμα και στερηθεί τα εγγόνια της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος παίρνει τα παιδιά από το σχολείο χωρίς να ενημερώσει τη Σοφία και εκείνη αποφασίζει να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια.

Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική που δεν ήταν κοντά στο Δημήτρη για να τον προστατέψει, το ίδιο και η Κατερίνα που ανησυχεί για το Δημήτρη. Ο Νικόλας, αφού βοηθάει τη Χριστίνα να συνέλθει από τις ουσίες που πήρε, την καλεί να περάσει το βράδυ στο σπίτι των Αργυρών για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει την επικριτική συμπεριφορά των δικών της. Ο Μιχάλης βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί και ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής, αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος στην κρυψώνα του, υπάρχει και κάποιος άλλος εκεί.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

νάντια μπουλε