Αγγελική: Ο Δημήτρης ναρκώνει την Αγγελική και ο Μιχάλης τον βρίσκει καλυμμένο με αίμα

Όσα θα δούμε σήμερα 30/3 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Δημήτρης ναρκώνει την Αγγελική και ο Μιχάλης τον βρίσκει καλυμμένο με αίμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα δούμε τον Μιχάλη να σοκάρεται όταν βλέπει τον Δημήτρη μέσα στα αίματα και την Αγγελική ναρκωμένη.

Τι θα δούμε σήμερα στην Αγγελική του ALPHA

Τρίτη 30 Μαρτίου - Επεισόδιο 107

Ο Παύλος εκδιωγμένος από τη Σοφία επιστρέφει στη Τζένη, ενώ η Σοφία δέχεται επίσκεψη του Αντρέα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο Παύλος του επιτέθηκε τη μέρα του ατυχήματος της. Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι μάλλον η Αγγελική υποψιάζεται ότι περπατάει κι η Αθηνά του υπόσχεται ότι θα τον καλύψει, παρόλο που είναι έξαλλος μαζί της.

Η Αγγελική παίρνει τα αποτελέσματα του DNA τεστ που βεβαιώνουν ότι η Δανάη είναι κόρη της κι ο Μιχάλης την προτρέπει να την πάρει και να φύγουν. Ο Δημήτρης, αγνοώντας την Αθηνά, αποφασίζει να καλύψει μόνος του τα ίχνη του και ναρκώνει την Αγγελική. Όταν ο Μιχάλης πάει να την ψάξει στο σπίτι, βρίσκει τον Δημήτρη καλυμμένο με αίμα.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

νάντια μπουλε