Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι εξοργισμένος με την Αθηνά

Όσα θα δούμε σήμερα 29/3 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι εξοργισμένος με την Αθηνά

Στο σημερινό 28/3 επεισόδιο της σειράς Αγγελική, θα παρακολουθήσουμε τον Δημήτρη να είναι έξαλλος με την μητέρα του, Αθηνά. Για ποιο λόγο;

Όσα θα δούμε σήμερα 28/3 στην σειρά του ALPHA, Αγγελική

Ο Δημήτρης εξοργισμένος με την Αθηνά την αντιμετωπίζει για το μεγάλο της μυστικό ενώ ο Μιχάλης με την Αγγελική καταστρώνουν σχέδιο για να εκθέσουν το Δημήτρη καθώς πιστεύουν ότι περπατάει. Όταν ο Αποστόλης τους ακούει, ο Μιχάλης του λέει όλη την αλήθεια.

Η Τζένη σαμποτάρει τη συμφωνία του Στέφανου με το Σταυριανό όπως ακριβώς είχε συμφωνήσει με τον πατέρα της ότι θα κάνει. Η Σοφία καταρρακωμένη ψυχικά και σωματικά επιστρέφει στο σπίτι, όπου και εμφανίζεται ο Παύλος μετανιωμένος αλλά η Σοφία τον διώχνει μια και καλή από τη ζωή της. Ο Μιχάλης δέχεται την επίσκεψη της Ελένης και μετά από πίεση της λέει ότι είναι αδέρφια.

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

νάντια μπουλε