Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter μετά το χθεσινό 26/9 επεισόδιο GNTM

"Αγαπητή Βίκυ Καγιά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter μετά το χθεσινό 26/9 επεισόδιο GNTM

Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο το όνομά της ακούγεται κι αυτό μετράει αλλά τέλος πάντων! Ως σύνηθες, μετά από κάθε επεισόδιο GNTM το όνομα της Βίκυς Καγιά τρεντάρει στο twitter. Οι χρήστες φαίνεται πως έχουν βρει τη νέα τους λατρεία, που δεν είναι άλλη από την Σοφία Χατζηπαντέλη και... θέλουν να πετάξουν εκτός κάδρου την Βίκυ.

Το χθεσινό 26/9 συγκεκριμένα επεισόδιο είχε πολλά που στάθηκαν αφορμή για να αφηνιάσει το twitter. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα πιο "μπαμ"!

Οι twitterάδες σχολιάζουν GNTM

Λέτε αυτό να είναι το τέλος της Βίκυς Καγιά στο GNTM και του χρόνου να δούμε καμιά Χατζηπαντέλη στο τιμόνι; Μπα δε νομίζουμε...

GNTM 5 - αποκλειστικό: Χαμός μεταξύ ιθυνόντων και Σοφίας Χατζηπαντέλη

Σοφία Χατζηπαντέλη, όπως φαίνεται, είναι η φετινή ανακάλυψη του STAR. To GNTM επέστρεψε για τον πέμπτο κύκλο αυτή την σεζόν και το όνομα αυτής παίζει παντού πρώτο. Ποια Καγιά και ποιος Καράβας; Το τηλεοπτικό κοινό αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο την Σοφία που με τα σπαστά ελληνικά και τις γνώσεις της έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Ωστόσο, η Σοφία αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν βρίσκεται στο παιχνίδι. Ο προγραμματισμός του ριάλιτι εξ' αρχής την ήθελε στη θέση της κριτικής επιτροπής για λίγες εβδομάδες. Αυτές οι εβδομάδες λοιπόν έχουν περάσει, γιατί τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ παρά το γεγονός πως εμείς βλέπουμε ακόμα τα castings.

Τα κορίτσια έχουν μπει ήδη στο σπίτι κι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες φωτογραφήσεις. Η Σοφία δεν είναι εκεί αλλά η παραγωγή σκέφτεται πως επιβάλλεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Η Σοφία φέρει αντιδράσεις με την συμπεριφορά της και οι αντιδράσεις οι συγκεκριμένες φέρνουν νούμερα στον σταθμό (δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές), οπότε... τέτοιο πρόσωπο δεν το αφήνεις! Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα θα την δούμε ξανά σε αυτή την καρέκλα, να σχολιάζει κάποια φωτογράφιση των κοριτσιών ή ακόμα καλύτερα να τους δίνει tips για το πως θα ανταποκριθούν σωστά σε κάποιο concept...