Τηλεθέαση GNTM 26/9: Έπαιξε χωρίς τον Σασμό απέναντι - Πόσο έκανε σε νούμερα

Ο ALPHA μάλλον έκανε κακή επιλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση GNTM 26/9: Έπαιξε χωρίς τον Σασμό απέναντι - Πόσο έκανε σε νούμερα

Μάλλον η επιλογή του ALPHA να μην παίξει Σασμό τόσο το βράδυ της Δευτέρας 26/9 όσο και απόψε 27/9 (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί νέο επεισόδιο) αποδείχθηκε... μοιραία για τον ανταγωνισμό! Η συγκεκριμένη σειρά πάντα βγάζει πρώτο, και με μεγάλη διαφορά, το κανάλι στην prime time ζώνη αλλά τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν την... καταστροφή εχθές...

Το GNTM πρώτο στην prime time ζώνη, με διαφορά

Το ριάλιτι μόδας, λοιπόν, κατάφερε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 να σημειώσει τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχει κάνει μέχρι στιγμής, δηλαδή στο δυναμικό κοινό έφτασε το 20% (15,9-18,1-21,1-17,1-20,6-21,3-16,9-19,6-22,9-18,0-23,7-24,9-24,0-16,4-18,1) ενώ ο ALPHA που επέλεξε να προβάλλει UEFA έφτασε μέχρι το 8,1%, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα.

Prime time

 • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 17,1
 • ΑΝΤ1: Εκτός υπηρεσίας 10,9
 • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 11,1
 • OPEN: Private eyes 3,1
 • ΟPEN: SEF 4
 • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 17,1
 • ALPHA: UEFA Αγγλία Γερμανία 8,1
 • STAR: GNTM 5 20
 • ΜΕGA: Η γη της ελιάς 17,9
 • MEGA: Στο παρά πέντε 10,4
 • ERT: Κάνε ότι κοιμάσαι 11,5
 • ΣΚΑΙ: Στοργή 7,3

Βέβαια, ήταν απόλυτο λογικό με τα ευτράπελα που συνέβησαν (δείτε εδώ τα highlights).

Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.