«Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» - Τα νέα "καρφιά" της Ραμόνα Βλαντή για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» - Τα νέα

Στη κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Ραμόνα Βλαντή και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τις κόρες της, στο GNTM, την Έλενα Γαλύφα αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

«Ως μαμά είμαι στοργική, «Τσαουσέσκου» αυστηρή. η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου.

Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, η οποία πρόσφατα έριξε τα καρφιά της και για την Βίκυ Καγιά.

Είχε ''δικάσει'' και την Μέγκυ Ντρίο με δηλώσεις της

Η Ραμόνα Βλαντή είχε βρεθεί σε κοσμική εκδήλωση και ρωτήθηκε αν θα της άρεσε μια θέση όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον διαγωνισμό μοντέλων και απάντησε: «Ναι και θα ήμουν και πάρα πολύ καλή γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο».

Ωστόσο αποφάσισε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση ανάμεσα στην κόντρα της Μέγκι Ντρίο και του Άγγελου Μπράτη. « Δεν έχω να ασχοληθώ με την κυρία, ούτε εγώ την ξέρω. Δεν την ξέρω, αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον. Κριτής στο σαλόνι της μπορεί να είναι».